Ja mam i cieszę się, bo wiem że zasada nie chce spadać musi rosnąć będzie już krótce tu obowiązywać, a pieniądz jak to pieniądz lubi ciszę. Z kresek wychodzi mi około 17-18 do końca roku :))
Nic takiego z kresek nie wychodzi. Fundamentalnie spółka jest w cenie i na większe ruchy nie ma co liczyć. Dwa słabe kwartały i mamy co mamy. Na razie wypłata dywidendy utrzymana (nawet ładny procentowy wzrost zaliczki), ale trudno powiedzieć co będzie w przyszłości. Zastanawiają spadki zysków we wszystkich obszarach, zwłaszcza przy ładnie zwiększających się przychodach. Zobaczymy, czy w przyszłym roku przychody przekroczą 300mln.
ja tez trzymam calkiem ladny pakiet i bede go sobie trzymal dalej. Mojego zdania to cale Boomland nie potrzebnie kosztow robi i wolalbym gdyby tylko na "normalych" gierkach sie skupili, ale patrzac bo odezwie to raczej to na siebie bedzie zarabialo. Wiec nie liczac koszta utrzymaina Boomlanda no to rok byl naprawde spoko. Moja ulubiona pozycja w portfelu.
Dzięki za wpisy i różne opinie
Ja zaliczam się do giełdowego planktonu ale akcji Boombitu mam kilka tys.
Liczę że w przyszłym roku firma zwiększy nie tylko przychody, ale również zyski
Uważam że gaminng ma potencjał choćby ze względu na wymianę pokoleń
Dzisiejszy 50 latkowie w zasadzie nie grają w gry a zwlaszcza mobilne a dzisiejszy 7-8 latkowie w większości grają.
Biorąc pod uwagę że z każdym rokiem gaming nw świecie rosnie czekam na grę od Boom. która przyniesie ekstra zyski i wyrwie kurs i da zarobic ponad 100% lub wiecej
Jak zawsze czas pokaże
Pozdrawiam akcjonariuszy