Nikt nie sprzedaje.... Obrotu 6000 zl:) Sprobujcie jeden drugiemu sprzedac kilkadziesiat szt jutro zeby pokazac silny spadek do o 30 groszy przy rosnace obrotu. A tak to, ta gra w 3 kubki jest do bani:(
Gratuluje, I o to chodzi. Trzeba wejsc I dobierac do 1.05 I korzystac na grze spoldzielni. Ja przypadkowo trafilem 30 k po zlotowce podajac limit na 1,20. Dopiero zrozumialem tam byl stoper z ukrytym zlecenie na 50tys szt. Szkoda tez, ze mam pelny portfel juz bez gotowki bo bym chetnie nawet do 100 tys szt bym dokupil.
Przekroczylem limit ilosciowy na Zortrax i teraz czekam. Wolna gotowke dalej inwestuje bo tak tanio mi sie nie udawalo sie kupic. Papier jest wypychany ? Really? Jest stopper na 90 gr co daje super okazje na zakupu ale sluzy temu zeby zachecic Inwestora. Tracac Rosatom ktory mial przyjac akcje po 1,36 Zarzad jest w stanie skrajniej desperacji. Te info o firme z Aeronautical to sa wszystkie w obcojezycznych portalach. Babula ma polakow w d..e. Ale sprzedajacy nie zdaja sprawe....albo teoria, ze graja m/y soba bo kto by sprzedawac po 90 gr co kupil 3-4 krotnie drozej.
I dramat trwa bo regularnie skubia male leszcziky podcast wymiane pakiecikow i jakos nie daja szanse na kupna po 10 lub 20 gr jak obiecaly zadurzone pionki. Zbieramy dalej...
Dramat akcjonariuszy, którzy nazbierali akcji w okolicach 1 zł, bo powrót do tej ceny jest mało prawdopodobny. Nie wiem, co by się musiało wydarzyć, żeby kapitalizacja spółki doszła w okolice 100 mln zł. Wydaje się to marzeniem ściętej głowy. Spadek przychodów i straty w wysokości 1/3 -1/2 przychodów to jakiś skandal.