• Be Wu wiem dlaczego Autor: ~Andrzej [89.64.125.*]
    twój przyjaciel który ma sprzątaczkę nie zaprasza cię do swojego domu.
    Bo nie odróżniasz toalety od szafy .
  • nic tu nie wskóracie Autor: ~BeWu [31.182.248.*]
    człowieku, każdy, kto poczyta twoje wpisy z ostatnich 2 mcy ma jasny poglad, że jestes trollem sdpadkowym, a wielu ci pisało, ze masz spółkę z nowym. Obaj jesteście tu spaleni i nie testujcie mnie, bo , jak widzicie, jestem na forum cały czas, nawet jak was nie ma. Czytam forum co 15-20 min, więc nowy może dac sobie spokój ze strategiami Małego Dyzia - gdy napisze pierdoły bez sensu, ja je sprostuję, po 5-10 minutach. Szukajcie sobie innej spółki , by ładować frajerów od tyłu. Tu marnujecie czas.....
  • Re: nic tu nie wskóracie Autor: ~Nowy [87.101.35.*]
    To jest nie możliwe jakie tu masz mniemanie o o sobie a sunex sprzedales za 7 zł ,kłamiesz na temat skupu po walnym i masz czelność zarzucac komuś kłamstwa ,taniej nie będzie spadło jeszcze o 1.5zl ,ty naprawdę jesteś chory
  • Re: nic tu nie wskóracie Autor: ~sds [31.61.171.*]
    podstawowa zasada NIE KARMIĆ troli/a nowego i andrzeja...
    dopóki będą znajdowali dyskutantów będą tu siedzieli, ignorowanie to dla trola najwyższy wymiar kary... :-)
    niech inscenizują potyczki słowne i wyzwiska pomiędzy sobą :-) i łudzą się że ktoś się na te prymitywne rozgrywki łapie
    wielcy inwestorzy, akcjonariusze :-) - nowy i andrzej, nie bez powodu warują non stop na wątku tej marnej spółki bez perspektyw :-)
    niech każdy sobie odpowie dlaczego?

• Re: nic tu nie wskóracie Autor: ~BeWu [31.182.248.*]
    masz rację, ale jak im się da rozwinąć skrzydła, będą narażać ludzi na straty, przez wprowadzenie ich w błąd. Popatrz na strony 2-15, 85 % to bzdety nowego, głupoty, ale pisane tylko po to, by przykrywać dobre informacje ze spółki.
    Ja mam taka filozofię, że nowotworowi nie można pozwalać się rozwijać.
  • Re: nic tu nie wskóracie Autor: ~Nowy [87.101.35.*]
    Po pierwsze wskaż jeden post gdzie napisałem że spółka bez perspektyw i marna ,cały czas odnoszę się do biedy ale widzę ciężko się czyta że zrozumieniem,po drugie mam10 k akcji co 2 dni temu udowodniłem ,ty pewnie z bewu łącznie macie 1 k,po trzecie jestem tu od lipca 2020 co także łatwo idzie sprawdzić SDS i bewu na giełdzie gracie może rok dlatego takie głupoty wypisujecie i bewu kłamie na temat skupu niby próbuje udawać że nie pisał tak ale te można sprawdzić
[x]
GRODNO 0,00% 10,85 2025-10-10 09:23:38
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.