człowieku, każdy, kto poczyta twoje wpisy z ostatnich 2 mcy ma jasny poglad, że jestes trollem sdpadkowym, a wielu ci pisało, ze masz spółkę z nowym. Obaj jesteście tu spaleni i nie testujcie mnie, bo , jak widzicie, jestem na forum cały czas, nawet jak was nie ma. Czytam forum co 15-20 min, więc nowy może dac sobie spokój ze strategiami Małego Dyzia - gdy napisze pierdoły bez sensu, ja je sprostuję, po 5-10 minutach. Szukajcie sobie innej spółki , by ładować frajerów od tyłu. Tu marnujecie czas.....
To jest nie możliwe jakie tu masz mniemanie o o sobie a sunex sprzedales za 7 zł ,kłamiesz na temat skupu po walnym i masz czelność zarzucac komuś kłamstwa ,taniej nie będzie spadło jeszcze o 1.5zl ,ty naprawdę jesteś chory
podstawowa zasada NIE KARMIĆ troli/a nowego i andrzeja... dopóki będą znajdowali dyskutantów będą tu siedzieli, ignorowanie to dla trola najwyższy wymiar kary... :-) niech inscenizują potyczki słowne i wyzwiska pomiędzy sobą :-) i łudzą się że ktoś się na te prymitywne rozgrywki łapie wielcy inwestorzy, akcjonariusze :-) - nowy i andrzej, nie bez powodu warują non stop na wątku tej marnej spółki bez perspektyw :-) niech każdy sobie odpowie dlaczego?
masz rację, ale jak im się da rozwinąć skrzydła, będą narażać ludzi na straty, przez wprowadzenie ich w błąd. Popatrz na strony 2-15, 85 % to bzdety nowego, głupoty, ale pisane tylko po to, by przykrywać dobre informacje ze spółki. Ja mam taka filozofię, że nowotworowi nie można pozwalać się rozwijać.
Po pierwsze wskaż jeden post gdzie napisałem że spółka bez perspektyw i marna ,cały czas odnoszę się do biedy ale widzę ciężko się czyta że zrozumieniem,po drugie mam10 k akcji co 2 dni temu udowodniłem ,ty pewnie z bewu łącznie macie 1 k,po trzecie jestem tu od lipca 2020 co także łatwo idzie sprawdzić SDS i bewu na giełdzie gracie może rok dlatego takie głupoty wypisujecie i bewu kłamie na temat skupu niby próbuje udawać że nie pisał tak ale te można sprawdzić