• Akcjonariusz znawco Autor: ~antyakcjonariusz [5.173.248.*]
    A co to się stało dzisiaj? Gruby zaniża przed odpałem? Zaniżają żeby zebrać potajemnie akcje?
    Ja jestem trollem który czycha na tanie akcje?

A skąd kasa na działalność? Jaka będzie następna gra?
    Przeczytajcie list do akcjonariuszy i sami wyciągnijcie wnioski. Nie słuchajcie mnie ale tym bardziej nie słuchajcie tego bajkopisarza który pisze to samo co pisał przy kursie 5 pln.

Akcjonariusz, możesz już dawać łapki w dół, każdy wie że koczujesz tu non stop i starasz się zmienić postrzeganie rzeczywistości.

Mam stratę na moonlit i trudno, liczyłem się z tym. Ale nie zniosę tego bajkopisarza i pseudoznawcy który co chwila ma nową bajkę.
  • Re: Akcjonariusz znawco Autor: ~Lol [94.254.184.*]
    404 Moonlit not found xd Śmiech przez łzy patrząc na zmarnowaną okazję dodania do mojego wora z CDR zamiast tu kisić.
  • Re: Akcjonariusz znawco Autor: ~lol [185.70.180.*]
    jak co stało? pomyśleć radze mi to wyglada tak założyciele oddali ostatno setki tysięcy akcji pewnie po 10groszy (nie wiem dlaczego nie podaja cen transakcyjnych? gdzie to jest standardem) i łatwo zauważyć że jakimś cudem zbiegło się to w czasie z ostatnio mocno zwiekszonymi obrotami na rynku więc zapewne papier został rozprowadzony wsród ulicy przy masowaniu na forum przez klakierów oczywiście to nie jest pewne ale na to mi wygląda
[x]
MOONLIT -7,89% 0,35 2025-09-25 15:01:13
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.