• Akcje Autor: ~Luk [89.151.36.*]
    A teraz 100 akcji na koniec na podbicie kursu. Klasyczna taktyka dystrybucji ale pewnie to nick Rafał mistrzowski zbiera cenne akcje. No i tylko jemu moja obecność tutaj doda otuchy bo jestesm trolem który oczernia spółkę żeby inni oddawali mu te akcje. Jak to się stało ze kiedyś te akcje kosztowały 99 gr a teraz kosztują 5 groszy ?
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [89.70.200.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Akcje Autor: ~Aero2 [45.84.121.*]
    Ciekawe jak długo będzie twn kurs się tak kisil i czy doczekamy fajnego raportu czy raczej powolnego obsuwania się na tle trudnej ogolnej sytuacji. Tak sje też zastanawiam kiedy oni uznają ze się ostetcznie połączyli czy to będzie dopiero za rok dwa czy ten stan będzie jeszcze długo trwał bo jeśli tak to łatwo przewidzieć kierunek. Jak tak w ogóle można postępować...
  • Re: Akcje Autor: ~Rafal [185.55.64.*]
     Autor: ~Luk [89.151.36.*] 2022-11-16 16:49
    A teraz 100 akcji na koniec na podbicie kursu. Klasyczna taktyka dystrybucji ale pewnie to nick Rafał mistrzowski zbiera cenne akcje. 

Luk misiaczku jakbyś dziś mógł policzyć iloma akcjami ktoś dzisiaj podbił kurs bo nie wiem, nie mam arkusza zleceń a ty widzę że fachura z bankiera jakich wiele, słucham, policz jeszcze ile wtopiłeś wyrzucając w dołku po 0,056, no raz dwa czekam
  • Re: Akcje Autor: ~Rafał [185.55.64.*]
    Autor: ~Luk [89.151.36.*] 2022-11-16 16:49
    Opublikowano przy kursie:0,06 zł, zmiana od tamtej pory: 79,72%
    .........Klasyczna taktyka dystrybucji ale pewnie to nick Rafał mistrzowski zbiera cenne akcje. No i tylko jemu moja obecność tutaj doda otuchy bo jestesm trolem który oczernia spółkę.............

Luk , jeszcze raz strasznie ci dziękuję że oddawałeś mi swoje akcyjki po 0,056 , dodatkowo mnie wyśmiewając na forum hehehe, jak zwykle życie Cię zweryfikowało, buziaki i żegnam
[x]
CTEGROUP 13,33% 0,02 2026-05-13 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.