• Gniot jakich mało nawet w afrykańskiej lepiance z g.... Autor: ~gonzo_super_bonzo [78.10.94.*]
    !BUHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHA! Leszcze z leszyny! Daliście się nabrać pseudoinwestorowi. Płaczę ze śmiechu na tej komedii odkąd usłyszałem kto i z kim zakłada spółkę.
    Golaraka do baranów - tyle rzeknę!
    1. Spółka zatrudnia zarząd i rn - tylko! (Ci ludzie to jacyś koledzy tego pseudoinwestora), popatrzcie na ich dossie (projekt manager, chemik z giełdy, pseudoinwestor od hossy pokoleniowej, pijak etc., etc).
    2. Nie było jeszcze produktu a leszczyna dała się wyciąć w pień
    3. Lepszą grę napisałbym ołówkiem w Turbo Pascalu na znakach ASCII
    4. Lock up (fk up) - zobaczycie jak zaczną uciekać i łamać zasady przy 5 zł za akcję - do tego nie ma płynności na tym trupie
    5. Rekordowy wynik na minusie już na starcie
    6. po premierze sprzedanych tylko 1000 szt - dalej będzie gorzej, a zarząd trzeba opłacić
    7. Albercik milczy ;) - gdzie tu jakiś buńczuczny komentarz hossiarza pokolenia
    8. Do końca przyszłego roku upadłość, bo nikt na żadną (r)emisję tego giłdowego raka się nie nabierze

!BUHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!

• Re: Gniot jakich mało nawet w afrykańskiej lepiance z g.... Autor: ~Żonkawapniaka [79.184.76.*]
    Dokladnie, zarzad zlepiony z jakis lesnych dziadkow, a produkcje gry zlecili do jakiegos janusz-softu najtaniej jak sie da. Z tego nie moglo wyjsc nic dobrego.
  • Re: Gniot jakich mało nawet w afrykańskiej lepiance z g.... Autor: ~FanLTMnaBankierze [31.0.41.*]
    BUAHAHA!
    Trafna analiza, można by rzec fundamentalna xD
    No ciekaw jestem czy Albert jeszcze do Wapniaka przyjdzie, bo ostatnio było trochę niezręcznych pytań. Wapniak nie chciał kopać leżącego i je odpuścił. Jak przyjdzie, to pozdrów od fanów LTM SHOW z forum na bankierze xD
  • Re: Gniot jakich mało nawet w afrykańskiej lepiance z g.... Autor: ~Smardz [78.10.94.*]
    66 proc straty od debiutu w zeszłym miesiącu. Zgłaszam do księgi rekordów Guinnessa
  • Re: Gniot jakich mało nawet w afrykańskiej lepiance z g.... Autor: ~Kacyk [5.173.224.*]
    Zrobiłem dziś rano kac kupę. Ta 'spółka ' dokładnie tak samo pachnie. Żona mnie wygoniła z domu przez to :)
  • Re: Gniot jakich mało nawet w afrykańskiej lepiance z g.... Autor: ~Sixtiforti [78.10.94.*]
    Ja już tworzylbym grupę i szukał prawnika, pozwał typa o oszustwo. Na szczęście nie mam tego smrodu :) ale oglądam z uśmiechem i zagryzam popcornem. Jak można się było nabrać takiemu idiocie.
[x]
LTGAMES -3,45% 11,20 2025-09-26 16:47:28
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.