Spodziewałem się totalnej padaki w tym raporcie i ze straciłem kasę, a tu raport wykazał zmniejszenie starty z 2021 z ponad 3,7 mln na kilkaset tysięcy. Aż się zdziwiłem , bo juz myslałem ,że utopiłem kasę,
Jednak coś robię skoro byli w stanie wyprowadzic na prosta tak duza wtope zrobiona przez poprzednich zarzadzajacych, Gdyby komunikacja ze strony spółki była lepsza, to nie byłoby tego zawieszenia notowan .... czekam cierpliwie nadal :-)
Żaden cien nadziei. Po prostu tutaj nic się nie dzieje - sprawdźcie przychody. To ds tylko jakieś usługi zafakturowane pod sprawozdanie, a sam sklep jest gdzieś indziej , już poza spółka. Unikać, jak coś się tu będzie działo pozytywnego, to na końcu będzie pump and dump.
Na razie czyszczą ale ze wszystkich aktywów, ale co do cyrku to dobre pytanie. Łatwiej spuścić w kiblu spółkę tym bardziej na NC. Nawet gdyby akcje przejęli za czapkę śliwek to sporo już wyłożyli aby TYLKO zrobić dobre wrażenie, to jest dziwne. Co oczywiście nie zmienia faktu, żałuje że nie sprzedałem za 40 gr.
No to dobrze ze czyszczą z aktywów wolę jakiś nowy konkretny biznes niż reanimację strony z małym asortymentem bez możliwości zamówień pobraniowych itd. Mają tutaj tyle akcji beż zbędnej emisji że nie jeden chętny by się znalazł. Trzeba czekać na 2021 i może wtedy po q1 coś się dowiemy