Pytanie bez ironii bo już wszyscy mam nadzieję że widzą co się dzieje czy ktoś poza mną ma zamiar składać doniesienie do służb CBA czy prokuratury? U mnie na stole a raczej na dysku jest przygotowane pismo o działaniu na szkodę spółki przez prezesa oraz członków zarządu czyli tych panów którzy podpisali się pod przesunięciem terminu, a widząc że spoko istnieje w posiadaniu GDP.AB co widać po temacie tej dyskusji działanie na szkodę finv jest ewidentne . Proszę o konkretne wpisy nie pierdoły w stylu spółdzielnia tanio kupuje analiza techniczna mówi o odbiciu bo czas bajak i dziecinnego gadania mamy już za sobą
Ty jak jak zwykle gas biadolisz.
A weź się że spółdzielnia swą i kupcie trochę papiera razem za 5-7tys. gotówki .a nie tylk te 200tki...
A i kurs się poprawi .
Potem poniedziałek .
I zaczną inni dołaczać .
Może już czas na ładny listopad???
Chcesz kupować to kupuj ja wolę przepić niż wkładać kasę w wydojoną spółkę... jak finv odzyska spoko i kasę z igs to sam zbiorę te 200 aż do złotówki na dzień dzisiejszy to finv jest wydojony do zera przez GDP.AB i nie wart nawet tych 0,30 za akcję
Haha masz ten papier czy nie ze tak piszesz ? Lubisz chyba tez wypic ? Czesto piszesz pod wplywem kolo 2-3 w nocy. Wychodza wtedy zale ? Jak nie wart 30 gr to czemu nie oddales jak mogles niedawno 100 k w 5 sesji? Mogles wyjsc i przestac biadolic.
Nie ma się co dziwić, że Szwedzi mają problemy ze znalezieniem finansowania dla Spoko.app. Pan Holmstedt "ciągnie za dużo srok za ogon"!!! Anders Holmstedt zasiada w dziesięciu zarządach spółek. Największym jest Battleriff Gaming AB.
Holmstadt tworzy giełdowe byty i przerzuca udziały między spółkami córkami, większość z nich to zarejestrowane sp.zoo lub AB zależności od kraju , to niestety nie wróży nic dobrego, myślę że już wieloma tymi spółkami zajmują się odpowiednio służby, tacy ludzie drenują spółki z tego co mają później znikają, obawiam się że to spotkało finv .. obrazowo kto pamieta Geko i Wall Street.. niszczysz zabierasz co możesz i znikasz
Xyz dzięki za wnikliwośc warto to będzie ująć w zgłoszeniu do prokuratura, Holmstadta nie ruszymy ale Hanamowa i kolesi którzy za kasę drenują finv pewnie tak