Po dzisiejszym "drobnym" BUM - BUM * niedaleko granicy , a lubelsko - przemyski pseudo holding jest w tamtych okolicach ja przewiduję ostry zjazd przynajmniej na początku sesji ,.... to działa jednak na psychikę
---------------------- ( * ) jeśli wszystko się potwierdzi
Dnia 2022-11-15 o godz. 21:14 ~J-23 napisał(a): > Po dzisiejszym "drobnym" BUM - BUM * niedaleko granicy , a lubelsko - przemyski pseudo holding jest w tamtych okolicach ja przewiduję ostry zjazd przynajmniej na początku sesji ,.... to działa jednak na psychikę > > ---------------------- > ( * ) jeśli wszystko się potwierdzi
Scett, widzę, że łykasz tą medialną papkę :-). Pobrałeś już ze składziku cukiereczki od Morawieckiego? x-D
Dnia 2022-11-15 o godz. 21:29 cmpunk napisał(a): > Dnia 2022-11-15 o godz. 21:14 ~J-23 napisał(a): > > Po dzisiejszym "drobnym" BUM - BUM * niedaleko granicy , a lubelsko - przemyski pseudo holding jest w tamtych okolicach ja przewiduję ostry zjazd przynajmniej na początku sesji ,.... to działa jednak na psychikę > > > > ---------------------- > > ( * ) jeśli wszystko się potwierdzi > > Scett, widzę, że łykasz tą medialną papkę :-). Pobrałeś już ze składziku cukiereczki od Morawieckiego? x-D
wc**** ty już NIGDY nie zmądrzejesz ,........................ nie ma najmniejszych szans już na to może ?? jak ruskije odpalą 'atoma' (w Polsce) ale to nic pewnego ,.... oczywiście z twoim mózgiem
Dnia 2022-11-15 o godz. 20:58 ~Lego napisał(a): > Góra czy dół oto jest pytanie
Tego nie wie nikt. Z jednej strony Sanwil produkuje materiały wojskowe- może być UP. Ale są tacy, co pewnie im zwieracze puszczą. Tylko nie wiem, czemu, skoro wybuchł jakiś ciągnik, a spekulacje tylko podgrzewają atmosferę. Nie na darmo się mówi, że media to współczesna broń i manipulator ludzkich mas.
"Wybuchł ciagnik" rany boskie...rece opadają. Czy potrzeba jeszcze wiekszych dowodow żeby zrozumieć z jakim ograniczeniem umyslowym tutaj mamy do czynienia?
Dnia 2022-11-16 o godz. 00:08 ~hmm napisał(a): > "Wybuchł ciagnik" rany boskie...rece opadają. Czy potrzeba jeszcze wiekszych dowodow żeby zrozumieć z jakim ograniczeniem umyslowym tutaj mamy do czynienia?
Na jakichś zdjęciach wygląda, jakby rolnik porządnie pierdnął i nastąpił samozapłon :-). Ale w bajeczki trzeba wierzyć. A może to pociski z Korei Północnej tu doleciały? x-D Już kiedyś wrzucali fotki kobitki jako ofiary bombardowania, a to były foty z wybuchu gazu. Ale już się ludzie nakręcili. A zdjęcia tego ciągnika niczego nie dowodzą. False flag, wiesz, co to jest?
matoł, matoł, jeszcze raz matoł, z toba sie nie da normalnie rozmawiac. To jest takie zenujace ze az mnie wzbiera na wymioty jak ciebie czytam ps. abstrahuje juz o tym ze robienie sobie zartow z czyjejs smierci jest ponizje jakiejkowliek krytyki.