Już nikt normalny nie chciał to wsadzili dziennikarza za stery po kilkumiesięcznym przygotowaniu w Movie :)
Chłop będzie teraz brał na klatę cały ten syf bo jest niby producentem gier :)
Pewnie teraz sam wyprodukuje wszystko a może jeszcze wcześniej stworzy bo Flinty się zerwali. Co te kur....y jeszcze nie wymyślą:)))))))))))))
OMG !
Sam się puknij . Koleś 10 miechów w Movie odbębnił i tyle . Wcześniej był influenserem w branży. Teraz ma dźwigać ten syf a rzekomo w Q1 ma być demo a producent się zawinął. Z Flintami chyba jest totalny zatarg skoro z producenta Movie robią prezesa. Pewnie każą mu zacząć wszystko od początku:)
Czekaj teraz na espi o przesunięciu premiery a jak wyjdzie na moje to publicznie na forum pukniesz się w swój ok?
Ja nie oceniam człowieka bo go nie znam . Dedukuję sobie głośno co to zrobiono :)
Skoro Westfal zawinął ogon pod siebie to dla mnie jasny sygnał ,że nie chce firmować swoją twarzą tego co się tam wyprawia. Znaleźli kolejnego jelenia z ramienia Movie i zobaczymy co będzie. Moim zdaniem kolejne odwlekanie tematów i kłamstwa. Nikt tego shitu nie chce już brać nawet po 25gr , w kasie pustka , Flintów pewnie już nie ma , akcjonariat wku..ny , naobiecywane cuda itd.
Nowy Prezesik ma pole do popisu !
Życzę mu samych sukcesów .
Rozumiem Jacobb twoje mega wkur... na spółkę, a raczej na decydenta sterującego TGS z drugiego fotela, ale upraszczasz sprawę, że Westfal zrejterował dla ratowania swego honoru ... może zwyczajnie nie był właściwym człowiekiem na właściwym miejscu, miał trudny charakter, nie potrafił się dogadywać ... Nowy prezes to nowe otwarcie, nowa energia, nowa szansa na dogadanie się, bo muszą się dogadać z FA , nie mają innego wyjścia ...
Ten nowy prezes Paweł Hekman to pasjonat gier, zna się na grach na pewno lepiej od swego poprzednika Westfala, potrafi się dogadać ... dla zainteresowanych polecam przeczytać wywiad z nim sprzed 4 miesięcy dla - F5 Daily Warszawa ...