Dwa pytania: czy dostał już ktoś z posiadaczy akcji przelew na konto z powyższego tytułu? Czy wiadomo coś o terminie wypłaty? Z góry dziękuję za odpowiedź!
Witam ja pytałem
Więc tak najpierw wpłata miała być do końca listopada potem jak dzwoniłem przed świętami mówi że najpóźniej do końca roku. Poczekam jeszcze kilka dni i dzwonię do nich...bo zaczyna to się robić jakiś niesmaczny żart.
To już wiemy dlaczego obniżyli nominał akcji. Kredyt w banku wysoko oprocentowany a oni nasza kasa będą obracać za friko.. . Nie wiedzą kiedy mam ją prześlą.. Całkowite bezprawie..
Ja mam takie info(dzwoniłem do nich jakieś 2-3tyg temu) ze na pewno wypłaty nie będzie w 1kwartale tego roku, najprawdopodniej będzie to 2 kwartał podobno mieli jakieś nieprzewidziane wydatki stąd opoznie w wypłacie.
Orphée SA z siedzibą w Genewie, Szwajcaria („Spółka”) informuje o zwołaniu Zwyczajnego Walnego Zgromadzenia Akcjonariuszy Spółki, które odbędzie się w dniu 20 czerwca 2023 r. o godzinie 10:00 pod adresem Chemin du Champ-des-Filles 19, Plan-les-Ouates, Szwajcaria („Zgromadzenie”).”
ogloszenie o zwołaniu ZWZA Orphee S.A.
formularz pełnomocnictwa (wersja polska)
formularz pełnomocnictwa (wersja angielska)
cv kandydatów na członków Rady Dyrektorów
Akcjonariusze mający zamiar udzielić pełnomocnictwa niezależnemu przedstawicielowi akcjonariuszy - Panu Samuelowi Halff – proszeni są o wykorzystywanie wyłącznie formularza w wersji angielskiej.