Myślę że poprostu Spółka nie zaliczyła obsuwy kiedy rynek się sypał, a po drugie póki co zainteresowanie rynkiem w ogóle jest słabe. Ale nic w przyrodzie nie ginie. Potencjał rośnie. To jest zupełnie inna skala niż np rok temu...
Podczas rajdu na WIGu i na S&P? To strach się bać co to będzie gdy na głównych indeksach przyjdą korekty...
Ja mam inną teorię - NC to pieprzona szulernia dla spekulantów. Tutaj się nie inwestuje, a się gra na: odwrotne przejęcia, chwilową modę, chwytliwe ESPI i tajemniczym inwestorze, itp.
Póki co mieliśmy na głównych indeksach jak byś nie zauważył gigantyczną korektę ,
Porównaj sobie wykresy zachowania RSP kontra rynek ,
Tutaj raczej jest kwestia małej rozpoznawalności wśród inwestorów ,
Po wynikach za III kw spółka jest stosunkowo tania ,
Dzięki temu że duża cześć przychodów pochodzi z zewnątrz ,
Jest uniezależnione od polskich regulacji
Nie da się w nieskończoność ignorować wyników. Spółka jak wystrzeli to kapcie zgubimy tylko cierpliwości i zbierać. Dla mnie nie ma bardziej perspektywicznej spółki, kiedyś był sunex ale już sporo zdrożał . Tutaj może być podobnie. Jednak to tylko moja opinia. Jak pisałem o sunex to też było zero odzewu. Teraz już sunex sprzedałem "prawie" i tram nie zaglądam bo same trole. Tutaj jeszcze spokój nie ma troli ale poczekajcie chwilę i będą wzrosty i trole z głupimi wypowiedziami.