• Szkoda Autor: ~Ups [88.156.134.*]
    Że nie wspomnieli o sprzedaży cenowek czyli 3 mln sztuk i o orlenie czy biorą te cebowki na które wszyscy czekają bo przecież to był "pewniak"
  • Re: Szkoda Autor: ~Ups [46.204.104.*]
    "Spółka zależna Emitenta Saule S.A kontynuowała w analizowanych okresie strategię badań i rozwoju perowskitowych ogniw fotowoltaicznych. Prowadzone prace badawcze i rozwojowe znalazły odzwierciedlenie w dalszym poszerzeniu portfela praw własności intelektualnej."

W tamtym roku miałam się już budować fabryka a tu cisza No i w raporcie nie wspomnieli nawet o pozwie haha ama kupuj No to pewniak
  • Re: Szkoda Autor: ~K8 [5.184.118.*]
    Czytaj do końca.
  • Re: Szkoda Autor: ~Ups [46.204.100.*]
    Co tam takiego jest , nadal są na etapie badań a w tamtym roku mieli fabryke stawiac
    Bardziej miałem na myśli kwestię pozwu, ale nie ma już tego w treści. Reszta niestety była do przewidzenia.
  • Re: Szkoda Autor: ~licznazysk [80.49.153.*]
    zawsze mnie zastanawia jaki mają interes podobni do Ciebie?
    Spółka trup, nic nie ma, idzie na dno......więc po co siedzisz na tym forum?
    Bo mam garść akcji i chciałbym żeby to wypaliło w dłuższej perspektywie, bo podobają się mi takie rozwiązania technologiczne. Jestem ciekawy co z tego wyjdzie, choć mam z tyłu głowy, że jest jakaś możliwość, że może to być "skok na kasę". Wyczerpałem ciekawość?
  • Re: Szkoda Autor: ~Dc [83.29.180.*]
    A co, to jest forum tylko dla pasjonatów tej spółki? Jedynym słusznym kierunkiem komentarza Tu ma być rozpływanie się nad geniuszem bogini i typowanie kursu na poziomie minimum 20 zł? Forum polega na obraniu jednego słusznego kierunku jakim jest zachwalanie i zaklinanie rzeczywistości? Trochę to ciężka komuna wali i cenzura parszywa. Chyba jednak dobrze ze jest jak jedt
  • Re: Szkoda Autor: ~czeskipodarunek [77.112.90.*]
    Dochodzi jeszcze wartość edukacyjna czyli nie wszystko co błyszczy jest złotem nawet, gdy tak twierdzi Bogini.
[x]
SAULETECH 0,00% 1,35 2025-06-03 16:49:43
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.