"Spółka zależna Emitenta Saule S.A kontynuowała w analizowanych okresie strategię badań i rozwoju perowskitowych ogniw fotowoltaicznych. Prowadzone prace badawcze i rozwojowe znalazły odzwierciedlenie w dalszym poszerzeniu portfela praw własności intelektualnej."
W tamtym roku miałam się już budować fabryka a tu cisza No i w raporcie nie wspomnieli nawet o pozwie haha ama kupuj No to pewniak
Bo mam garść akcji i chciałbym żeby to wypaliło w dłuższej perspektywie, bo podobają się mi takie rozwiązania technologiczne. Jestem ciekawy co z tego wyjdzie, choć mam z tyłu głowy, że jest jakaś możliwość, że może to być "skok na kasę". Wyczerpałem ciekawość?
A co, to jest forum tylko dla pasjonatów tej spółki? Jedynym słusznym kierunkiem komentarza Tu ma być rozpływanie się nad geniuszem bogini i typowanie kursu na poziomie minimum 20 zł? Forum polega na obraniu jednego słusznego kierunku jakim jest zachwalanie i zaklinanie rzeczywistości? Trochę to ciężka komuna wali i cenzura parszywa. Chyba jednak dobrze ze jest jak jedt