nie, usunęli bo bluzgasz bezsensownie. PP sprzedał i nagania w drugą stronę, szkoda, bo gdyby nie wywalał to moze byśmy byli ponad 40-50 zł. wyniki lepsze od zakładanych. czekamy na dostrzeżenie przez rynek, może na korekcie głównego rynku trochę skapnie na NC
Dnia 2022-11-14 o godz. 19:41 ~PP napisał(a): > ale akcjonariat niedoszły widze mądry bo nie szarpie z prawej. Naustawiali akcji, raport dobry pokazali ale nikt sie nie nabrał? Oburzam się :D
No, PP zaskakujesz mnie. Co się stało, że zmieniłeś swój pogląd o 180 stopni? Jeszcze nie tak dawno wychwalałeś WAT pod niebiosa, a teraz chcesz wszystkich do niego zniechęcić. Napisałeś w temacie " umowy to mydlenie oczu zebyscie palta ubrali". Chętnie dobieram, bo myślę, że do powrotu stabilizacji sprzed wojny na Ukrainie i kryzysu energetycznego jeszcze daleka droga, a teraz jest najlepszy okres dla WAT. Nie myśląc o tym co nas jeszcze może zaskoczyć w przyszłości. Więc odpuść sobie to "mydlenie oczu" i nie siej fermentu.
PP się sam zrobił w konia. I dobrze mu tak. Kurs urośnie to napiszę że jednak nie sprzedał... Jaka prawda mam to w d... Ostatni raz odpisuje na jego post. Nie karmić trola.
mówiłem ze te umowy to pewnie lipa, a nawet gdyby prawdziwe byly to przeciez tylko posrednik. Jak producent sie polapie co i jak to WATa wykopyrtnie z tego biznesu i sami beda sprzedawać i wiecej zarobią