a niewielkim wysiłkiem można by tu już teraz zrobić eldorado. Oj rynek jest głupi. Ale dobrze, zaczekamy. Śmiecie spadną, kwestia czasu, tu pojechane i tak będzie. Wracam na indeksy. Irracjonalne co tam się dzieje.
chyba robaczkowy perystaltyczny. Wy nawet ze.rać się w gacie nie potraficie pachołki bezskrzydłej głupoty, ustawcie koszyk na 50 to wpadnie wam papier.
Piszę bo chcę. Siedzę na indeksach, to mam czas. Przynajmniej coś tam sobie pobełkoczę. Kręci mnie strzyżenie owiec i droga na duże pastwisko. Jestem wilkiem - hehe.
Jak znajda sie frajerzy to zobaczymy gdzie spadnie, tutaj jest tak jak nakadej innej spolce z niskim FF - wszystko zalezy od tego kto ile i kiedy to zakupil…ja sadze ze duzo weszlo na poziomie 80-90 po naganianiu na youtube pewnego pana z comparic… nie zdazyli sprzedac bo z kolei w dzien podbitki na 120 z hakiem kojeny pan na youtube stwierdzil ze bedzie tylko roslo - swoja droga gosc konkretny i dlatego uwazam ze pampersiarze nie zdazyli wyjsc z tych poziomow sluchajac „dobrych” rad - za to wyszedl na krotko ktos zupelnie inny :) ja wiem gdzie bede dobieral - sadze ze to juz niedlugo …
Mityczne opowieści o mitycznych naganiaczach. Kupuje się z głową. Ile kupisz, jak tu papieru nie ma. Po drobne to tu się nie idzie, bo nie zarobisz dużych pieniędzy.
Jasne, byli tu już tacy specjaliści, że zacytuje przy kursie 48.
"Jeżeli nacieszyliście się wzrostami, to dobrze. Na jesień pogłębienie ostatnich dołków z zejściem na 30. Kto mnie ostatnio posłuchał wie że wszystko przewidziałem."
Nie trzeba być jasnowidzem, żeby wiedzieć, że sprzedałeś i teraz codziennie będziesz bredził o spadkach jakich świat nie widział. Powodzenia.
Co ty leszczu wogole bredzisz??? Udajesz wielkiego trejdera, a siedzisz na forum Bankiera i gapisz się w jakąs mikro spółkę z NC??? I może jeszvze myślisz że jesteś brany na poważnie??? :D :D:D
Kolego "Hehehe" - ta jak to ująłeś "mikro spółka z NC" ma nawiązane bardzo konkretne relacje biznesowe z 16 wielkimi światowymi graczami. Polecam analizę "Road mapy" dołączonej do ostatniego raportu kwartalnego. Ty tego nie pojmujesz, bo nie spotkałeś się jeszcze z takim przypadkiem i w głowie ci się nie mieści że to możliwe.
Poczekajmy spokojnie. Noctiluca to rodzynek na tym naszym nędznym New Connect. Większość zrozumie to z czasem.
Ja na tej mikro spółce jak piszesz zarobię tyle kasy, ile ty nie zrobisz podczas całego życia, chodząc do roboty. Wiem co kupuję wiem ile musze mieć, aby to dało duże pieniądze. Masz szansę posłuchać, lub zlać temat. Twój wybór. Ja jestem pełen podziwu dla naszej NCL. Tak kasę codziennie tłukę na indeksach, walutach. Jak wiesz nie każdy umie mieć z tego stały zarobek. Jak mam. Zazdrościsz? Dzisiaj skalpy.