Zarząd wycenił wartość akcji na 10 groszy za sztuką i taką przyjął cenę emisyjną. Po prostu świetnie#!*!# Dzięki po prostu Wielkie dzięki:3 Ale ten zarząd jest super XD tragedia!!!!
Wyniki nie będą ważne. Jutro i tak kurs zanurkuje. ( Obym się mylił) Zobacz jaką ilość akcji chcą wprowadzić na rynek. Jakby dziś nie było dnia poboru to akcje są po 12 gr. Bądź niżej.
Dzisiejsze nie ale wczorajsze tak. Dnia poboru nie zmienili. Podali za to kiedy można będzie się zapisać na akcje. Itd. to co nie zostanie sprzedane pójdzie do Szwedo i spółki. Dobrze zrozumiałem?
Ja właśnie nie bardzo tego rozumiem. Pomijając w jaki sposób wogle dochodzi do tego prawa poboru to dalej rozumiem, że dotyczą one i są przeznaczone tylko dla osób, instytucji do których wysłano zaproszenie do oferty, czyli nie dla mnie, a jak tam się nie znajdą chętni to dopiero będzie oferta dla akcjonariuszy. Ja to tak rozumiem.
Tak czy siak wejdzie na rynek mnóstwo akcji po 10 gr. Kurs się nie utrzyma nawet na obecnym poziomie tylko spadnie niżej
Wy macie poważne problemy z czytaniem ze zrozumieniem.
Dzień ustalenia prawa poboru był wczoraj: 14 listopad 2022
Zapisy na akcje będą: od 5 grudnia do 23 grudnia 2022
Akcje na rachunku będą: 5 stycznia 2022
"Zarząd ustalił termin przyjmowania zapisów w wykonaniu Prawa Poboru i Zapisów Dodatkowych na akcje serii F Spółki od 5 grudnia 2022 r. do 23 grudnia 2022"
"Przydział akcji serii F Spółki objętych w wykonaniu Prawa Poboru oraz w Zapisach Dodatkowych nastąpi w dniu 5 stycznia 2023 r."