Dnia 2022-11-14 o godz. 21:31 cmpunk napisał(a): > Dnia 2022-11-14 o godz. 17:55 ~ktoś napisał(a): > > Dzisiaj to raczej było z górki 1.22 na pazurki 1.11 > > Dziady sprzedawały :-).
Dziady sprzedawały HAHAHHHAhahhahaaaaa
I znów winne są DZIADY , wcześniej winne były, ... GROSZOŁAPY.
Ps. Ten "alpinista" to powinien dodać , że "zdobywa" co najwyżej góry Świętokrzyskie, a nie ALPY
Po drugie J-23 nie śmiej się dziadku... Kurs Sanwilka zmierza obecnie w kierunku Łysicy najwyższego szczytu gór świętokrzyskich 614 m. n.p.m czyli do 6.14 zł. Kto wie czy po jego pokonaniu nie zdobędziemy Mont Blanc najwyższego szczytu Alp 4810.45 m.n.p.m czyli 48.10 zł
Może na razie niech ten śmieć przebije 1,5 zł, chociaż i w to szczerze wątpię. Obstawiam, że kolejne wyniki będą bardzo słabe i ten gniot zleci na grosze.
Dnia 2022-11-15 o godz. 11:45 ~Bhi napisał(a): > Może na razie niech ten śmieć przebije 1,5 zł, chociaż i w to szczerze wątpię. Obstawiam, że kolejne wyniki będą bardzo słabe i ten gniot zleci na grosze.
To wkrótce nie będzie mieć znaczenia, jak ogłoszą nowego wiruska ze śmiertelnością, powiedzmy, 50%.
Wg mnie nic takiego nie będzie. Te nowe planowane wirusy i pandemie, to zdarta płyta na wszystkich spółkach covidowych i możemy ten wystrzał na tych spółkach uznać za incydent. Z resztą nawet Chiny z powodu kosztów odchodzą od polityki zero covid.
Dnia 2022-11-15 o godz. 11:45 ~Bhi napisał(a): > Może na razie niech ten śmieć przebije 1,5 zł, chociaż i w to szczerze wątpię. Obstawiam, że kolejne wyniki będą bardzo słabe i ten gniot zleci na grosze.
Zjazd kursu po RAPORCIE , to już 'STARA' świecka TRADYCJA na holdzie z Lublina . A w tym raporcie może będą już uwzględnione kolejne "SUKCESY" holdu snw jak np. kolejne "Udane" inwestycje tj. HERKULES , WIKANA itp. itd.
Dnia 2022-11-15 o godz. 11:20 ~ktoś napisał(a): > Po pierwsze mrozik nie łaź za mną po Lubawie. > > Po drugie J-23 nie śmiej się dziadku... Kurs Sanwilka zmierza obecnie w kierunku Łysicy najwyższego szczytu gór świętokrzyskich 614 m. n.p.m czyli do 6.14 zł. Kto wie czy po jego pokonaniu nie zdobędziemy Mont Blanc najwyższego szczytu Alp 4810.45 m.n.p.m czyli 48.10 zł
Kolejny fantasta ? ,.... czy jak w przypadku wc **** zaostrzenie fazy choroby może razem z wcpunk założycie spółkę pisarską ,... juz o tym pisałem wcpunk ze swoimi 'pomysłami' na snw ( 1 akcja po 50 zet a w fazie zaostrzenia choroby nawet 100 zet) ma dobre zadatki w twórczości S-F
Dnia 2022-11-15 o godz. 11:20 ~ktoś napisał(a): > Po pierwsze mrozik nie łaź za mną po Lubawie. > > Po drugie J-23 nie śmiej się dziadku... Kurs Sanwilka zmierza obecnie w kierunku Łysicy najwyższego szczytu gór świętokrzyskich 614 m. n.p.m czyli do 6.14 zł. Kto wie czy po jego pokonaniu nie zdobędziemy Mont Blanc najwyższego szczytu Alp 4810.45 m.n.p.m czyli 48.10 zł
buahhaha nie łaź za mną po lubawie, jak ja tam już byłem to lizałeś jeszcze gila spod nosa... kiedy robisz pompkę tu na sanwilu pod tą łysicę dzieciaku ?
https://www.przetargi.egospodarka.pl/20013842301_Sukcesywne-dostawy-materialow-do-produkcji-szwalniczej-do-Zakladu-IGB-Mazovia-w-Wolowie-w-podziale-na-10-czesci_2022_2.html to chyba dzięki wygraniu tego gigantycznego przetargu będą takie wzrosty....
Dnia 2022-11-15 o godz. 09:54 ~J-23 napisał(a): > Dnia 2022-11-14 o godz. 21:31 cmpunk napisał(a): > > Dnia 2022-11-14 o godz. 17:55 ~ktoś napisał(a): > > > Dzisiaj to raczej było z górki 1.22 na pazurki 1.11 > > > > Dziady sprzedawały :-). > > Dziady sprzedawały > HAHAHHHAhahhahaaaaa > > I znów winne są DZIADY , wcześniej winne były, ... GROSZOŁAPY. > > Ps. > Ten "alpinista" to powinien dodać , że "zdobywa" co najwyżej góry Świętokrzyskie, a nie ALPY
buahhaha nie łaź za mną po lubawie, jak ja tam już byłem to lizałeś jeszcze gila spod nosa... kiedy robisz pompkę tu na sanwilu pod tą łysicę dzieciaku ?