I ostatni gwóźdź do true-mienki ? Wypadałoby. Zakończyć wszelkie złudzenia i szukania czegoś całego w dziurze. Myślałem żeby dokupić dla jaj po 18gr ale jednak nie warto. Btw: ostanio widziałem że puls biznesu pisał coś o tym syfie ale nie stać mnie na abonament żeby przeczytać całość. Mogliby by już zgasić to ostatnie światło,zamknąć drzwi i spokój.
A wali mnie to. Swoje z Bartem2020 zarobiliśmy tutaj. Teraz niech zawieszaja. Właśnie jesteśmy z Bartem na pedicure, potem sauna i wieczorem wypad na miasto. A frajerzy są sami sobie winni jak nam uwierzyli. Nawet nie myśleliśmy że to tak dobrze (dla nas) wyjdzie. Pojawimy się z nowymi typami za kilka miesięcy, nie wcześniej. Kasa od leszczy zawsze mile widziana. Narazie bessa na szerokim więc nie ma sensu. Odpoczywamy. Pozdrawiam szczęśliwych Akcjonariuszy
Bart2020 pisał. Mówiłem mu, daj sobie spokój ale uparł się i napisał jedno pismo. No zobaczymy jak to się skończy. Narazie odpowiedzi nie dostał zadnej
Czytając wasze wypociny rzygać się chce....
naprawdę jeden na drugiego przez trzeciego jeszcze raz się pytam po co kupowaliście akcje true games trzeba było kupić sobie bitcoina ale też byście płakali bo spada..
Ja wierzę w spółkę i trzymam kciuki
Brawo. I takich ludzi nam trzeba. Piotr obserwuj, niedługo ujawnimy się z Bartem na nowym smieciuchu i powiemy "o co chodzi". Potrzebujemy klakierow, przydasz sie
Nie pisz z 5 telefonów umiesz liczyć do 5? Te twoje wypociny mówią o jednym zapięty jesteś za nogi i wisisz do dołu bańką masz tak małego ptaszka że musisz się dowartościować? Ile wtopiłeś? Że aż skodę sprzedać musisz