• TAKA FIRMA UDUŚ Z NC -VOOLT DZISIAJ 65% W GORE Autor: ~ja [193.254.239.*]
    Firma ,ktora nieustannie wykazuje straty a nasza perła Erato nie tylko ,że intensywnie pracuje to jeszcze ma duże udziały w funduszu i oczywiście także samodzielnie w SatRev. Tutaj będzie taki rajd ,że zatrzymamy sie na pierwszy przystanek przy 5 zł.
    Pozdrawiam szczęśliwych posiadaczy.

Inną sprawą jest ,że trzeba cos robic ,żeby zmusic zarząd do wyjasnienia calej sytuacji. Czekam na raoort w przyszlym tygodniu,a gdyby czasem nie było to podejme juz środki prawne.
  • Re: TAKA FIRMA UDUŚ Z NC -VOOLT DZISIAJ 65% W GORE Autor: ~Temida [46.204.5.*]
    Niestety ale coś kombinują !! To Nie jest normalne , żeby tak długo trwało 90 dni na opracowanie raportów uzupełniających - Przekazano firmie prof to kpina!! . To bardzo dobry pomysł , żeby cwaniaczków odwiedzić i zapytać się Jaki Mają Problem?? https://www.bankier.pl/wiadomosc/TECHINVGR-Informacja-dotyczaca-raportow-okresowych-Spolki-i-jej-grupy-kapitalowej-8392513.html

• Oczywiscie ze kombinuja tylko... Autor: ~Piracik33 [149.34.242.*]
    ....jak to odbije sie na naszych portfelach?
    Osobiscie uważam że raporty ukażą sie jak ustabilizuje sie wzglednie sytuacja na rynkach zeby bylo pod co pompować na maxa. Piszą tu glupoty ze wylecimy z gwp i tp. Zbyt kumaci ludzie siedza w zarzadzie. Ale to oczywiscie moje zdanie i jestem spokojny ze to nie otworzy sie kilka sesji po odwieszeniu notowań:)
    Pozdrawiam cierpliwych.
  • Re: Oczywiscie ze kombinuja tylko... Autor: ~BRAWO [31.0.127.*]
    BRAWO TY !

Było źle ale zdarzyło się to w dobrym momencie !!! jak cała giełda na świecie oberwała 30%

Ważne aby teraz rosło razem z nimi ;-) Liczę że 01.01.2023r. notowania zostaną odpalone

[x]
ERATONRG -23,31% 0,10 2025-02-17 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.