Raport kwartalny spółki Noctiluca Spółka Akcyjna za okres od 01 lipca 2022 r. do 30 września 2022 r. Biorąc pod uwagę osiągnięcia Spółki, wg Emitenta nieuzasadniona jest różnica między wyceną Noctiluca (30-35mUSD) a tym, jak wyceniane są obecnie spółki konkurencyjne (w ostatnich rundach 200mUSD Cynora, 250mUSD Kylux) – spory potencjał wzrostu wartości. Emitent uważa, że realizowane przez Spółkę projekty są w stanie wznieść Spółkę na wyższy poziom, zarówno jeśli chodzi o rozwój, jak i jej wycenę.
I o to idzie gra. Cierpliwość ...... Jestem pewny, że przy tym ff możemy pojechać do ww wycen bardzo dynamicznie, skokowo. Tak się dzieje na tego typu papierach. Patrz Mercator Bumech - a mieli dużo więcej papieru, choć też dobre ff
Dnia 2022-11-10 o godz. 16:56 ~on napisał(a): > I o to idzie gra. Cierpliwość ...... > Jestem pewny, że przy tym ff możemy pojechać do ww wycen bardzo dynamicznie, skokowo. Tak się dzieje na tego typu papierach. Patrz Mercator Bumech - a mieli dużo więcej papieru, choć też dobre ff
Przy tym ten co to będzie organizował (jechał) musi mieć znaczone karty, tzn. mieć odpowiednią ilość papieru, by nikt mu nie bruździł po drodze i nie podkładach kłód pod koła, dlatego tyle trwa zbieranie, bo wolumeny dzienne bardzo niewielkie.
16kg papieru…. Rany julek to szykujesz sie tutaj na wystrzal stulecia… pionowy, w dol ale jednak wystrzal… brawo za przygotowania! Nie kazdy bedzie mial ten komfort…
kolego, ja już w ciągu 25 lat przeżyłem parę mega wzrostów. Wszystko w oparciu o global potencjał. Na naszym rynku nie ma wielu takich spółek. Wiem tez, że będę dobierał. Tak jak wczoraj i dwa dni temu. Miało być z ukrycia, ale było trochę obrotu. Jak na NC to papier całkiem ładnie się kręci.
Serio masz tyle tego towaru. To może wystaw jutro o 9:00 na poziomie np. 999 PLN i potrzymaj z 15 minut żeby można było popatrzeć, to przekonasz niedowiarków do waloru.
nie ukrywam, że na naszym rynku zasadniczo nie pogrywam, chyba, że widzę potencjał. Ostatnia moja jazda był na Bumech. Pisałem, brane przy 7, bo troche późno sie zorientowałem. Tu obecna cena pomimo wzrostu to jest taki 7 jak wtedy na Bumech. Papier dla młodych, cierpliwych, ale i wytrawnych i doświadczonych. Tych drugich jest tutaj więcej. W mojej ocenie January, który oddał papier ok 70 zł, zrobił błąd, ale fakt, przytulił ponad 100 %. Znam gościa osobiście i mi ten gość nie bardzo pasuje. Przyznać jednak trzeba kasę zrobił.
Serio masz tyle tego towaru. To może wystaw jutro o 9:00 na poziomie np. 999 PLN i potrzymaj z 15 minut żeby można było popatrzeć, to przekonasz niedowiarków do waloru.
Kiedyś wystawiałem, działało. Teraz już nie chce mi się niczego udowadniać, choć czasem robię na TKO zjazd -99 lub + "nieskończoność". Oczywiście każdy może napisać wszystko i nawet kręcące jest, jak "druga strona" nie wie co kminić. Jutro PL nie działa, a ja walę w góry do niedzieli. Nie handluję bez monitorów.