Następna sesje Zarząd odp. na wiele pytań w zakresie kpl R.N. oraz kontynuacji projektu budowy sieci i tu pyt.z kim
Orlen jest sprytnie zainteresowany połączeniem aktywów i w zakresie instalacji przylaczen będą współpracować w szerokim zakresie .
Jeżeli dogadają się co połączenia aktywów i do współpracy i budowy przysłowiowych gniazd relektr. BluGo będzie w koszyku WIG .każdy akcjonariusz oraz potecjalny inwestor
będzie w Euforii przyszłych zysków
Obecny kurs jest niepodobny do wys w okół.
7 zł przyszłość ma wielu kontrahentów
do budowy infrastruktury w zakresie przyłączy elektr.gniazd ładowania .
Przyszłość to pójdzie na dalszy plan ropa z gazem.Tak trzymać rosjan za morde
Obecny stan ładowarek jest w ogr.mniejszosci ale
sleifradtruktura rośnie w calym kraju spółki korzystają z dotacji Unijnych środków
.Przyszłość jest taka jak już wspominamy w postach priorytetbudowy ładowarek ma pierwszorzędne znaczenie dla gospodarki krajowej.
Akcje takich spoleczek jak BluGo będą rosły w galopującym skoku ,już wkrótce zarząd spółki wykaże w INFO jak się mają sprawy i kontrakt na jakich warunkach podpisano ważne na jakich warunkach !
Cena akcji jest na smiesznym poziomie groszkowym wymiarze
Poniedziałkową sesja może się nie otworzyć z tej racji ,ze INFO opublikują dziś ,jest możliwość ta gdyż .Pani Prezes milczy
sprężynie chcąc zaskoczyć wielu graczy i cały akcjonariat .Kol.Oby to była prawda .
Ostatnie doniesienia na rynku akcji Orlen spodziewa się inicjatywy że strony BluGo,że spółki dojdą do porozumienia w zakresie tematów
o rozbudowie sieci
Ładowarek w Polsce zachodniej ,północnej oraz na Podkarpaciu , są nieoficjalne wieści poparte rozmowami w tych tematach.
Tak niech wezmą się za wniosek co zgłosili sanakcyjny jak z tym się rozprawia to dopiero muszą zaplacic podatek a później może coś będzie z tego co się da zrobić
A jak się kie uda idzie na upadłość firmy
Serio chłopaki, ugotowałem się w lutym zaczynając że średnia około 2,4 za akcję. Mam dziś 40k akcji i chciałbym żeby to była prawda. Połączenie z Orlenem firmy która nie ma nic to bujda na resorach. Zero faktów. Zero komunikatu. Po kolejne niech ktoś mi wytłumaczy a Orlen obsługiwałem przez 10 lat z zakresu IT. Czego nie ma Orlen żeby zrobił to sam???
Trwają rozmowy ws.poroxumienia w zakresie utworzenia sieci ładowarek w kraju.
Gospodarka wkrótce będzie na hali wisieć ,recesja zbliża się dużymi krokami .Temat budowy ładowarek
to super wyjście do przyszłości komunikacji krajowej.