Jutrzejszy raport ustawi krótkoterminowy sentyment. Tak jak pisałem w jednym z postów, żeby uzasadnić obecną kapitalizację (50 mln zł) potrzeba ok. 0,8-0,9 mln zł powtarzalnego zysku netto kwartalnie. Wszystko co powyżej będzie byczym sygnałem. Wszystko poniżej - niedźwiedzim (oczywiście w sporym uproszczeniu).
Raczej niespodzianki na plus w raporcie nie będzie moze być w najlepszej sytuacji neutralny widać to po zachowaniu kursu wczoraj i dziś podbijali parę dni i na tym koniec raczej obstawiam zjazd w okolice 3
Wszystko wskazuje na to że będą jeszcze w tym roku prYnajmjie takie są obietnice dlatego chyba warto mieć też nieco cla gdyby się udało zrobić na konsole cla powinno radzić sobie też dobrze
Konsole i orgy VR kluczowe, w 3Q zmodernizowali sprzęt (~500tys) i mocno powiększyli zespół (o 15 osób?), także nie ma co się spodziewać zysków-wodotrysków.
Kółko im nie wyszło i takie gadanie, nie wiem po co ryzykowali. Widać że ktoś ładnie zbierał koszami po 4 do 5k , a konkretną grą zacznie się zapewne w grudniu