• Fakty o ARCTIC Autor: ~Irek [194.146.4.*]
    Ten kto tutaj siedzi dłużej niz msc, to doskonale wie, ze jest tutaj grupka trzymająca władze.

najpierw zbijają kurs, skupują akcje, trollująć forum, że to gniot, że już nie bedzie zysków, że już nie urośnie itd. wszystko po to, aby przestraszyć naiwnych małych inwestorów, którym w tym przypadku upchneli akcje po 22, i chcą je odkupić, Jak je odkupić?

Trzeba wywołać strach i panike, dlatego moja rada, nie otwierajcie tego forum, bo teraz tutaj będzie cale mnóstwo tępych komentarzy, typu MEXX, itp, spółka nierokuję, brak zysków za rok,,itd. itd. oni będą chcieli teraz zbić kurs znowu do 17-18 aby kolejne koło wykręcić, a że arctic podaje mało ESPI.. to im to na rękę, i raz na 2-3 robią odbicie, jak już dokonają skupu...

Ten kto teraz kupil, a oni doprowadzili do spadku, ma strate, jak sprzeda, to oni wygrają znowu skupią i kolejne koło.
    na 99% ta spółka po wynikach za2022 bedzie chodzić ponad 23 bo znowu wykręcą kółko, i wtedy można wyjsc albo czekać dalej,

Nie dawajcie się im robić.. bo tylko na was zarabiają..
  • Re: Fakty o ARCTIC Autor: ~Mexx [5.173.65.*]
    Irek,
    no, podałeś same fakty...
    Czy Ty Irku jesteś kompletną owcą? A co zrobisz, jeśli "na 99%" się nie sprawdzi? Wrócisz tu i przyznasz, że puściłeś bąka, czy się zmyjesz i pod innym nickiem będziesz pisał o bananach, wałkach itp?
  • Re: Fakty o ARCTIC Autor: ~Gajer [37.225.38.*]
    Prawda jest taka, ze jakis fund podjal decyzje o wyjsciu i realizacji zysku. Bo kiedy wyjsc z wieksza iloscia jak nie wtedy, kiedy wszyscy wiedza ze wyniki beda b. dobre. Nawet nie czekali na oficjalne. Na dwoch rynkach rownoczesnie, to nie graja drobni z Bankiera. Oni nie trzymaja akcji bez konca, musza wykonywac ruchy, inaczej byliby zbedni. Podjeta decyzja, wykonane. Dla drobnych-baba z wozu.....
    Pewnie właściwie oceniasz, że było wyjście dużego. Ale możesz się mylić co do tego, że rynkowi jest lżej. Jeśli te torby (100-200 tys. akcji) poszły do małych, to nie będzie lżej, tylko kurs będzie się obsuwał przy płaczu, zawodzeniach i teoriach spiskowych. Bo mali to słabe ręce, które oddają w dołkach, a do nich jeszcze trochę...
  • Re: Fakty o ARCTIC Autor: ~Gajer [37.225.38.*]
    Jestem innego zdania.
  • Re: Fakty o ARCTIC Autor: ~Irek [194.146.4.*]
    Wszyscy się mylą tylko nie Ty, na VOTUM przy 32 z tydzień temu, też spamowałeś, lub Twój kolega, że ktoś gruby na mało płynnej spółce wychodzi i dlatego kurs leci.. że ciężko mu upchnać papier, i temu kurs się obsuwa, co ja nazwałem akumulacją, i gdzie jest teraz kurs? 40.. a poleci up, także te same śpiewki na podobnych spółkach stosujecie, i na bankierze zaśmiecacie.. aby kręcić koła i zbierać u dołu a sprzedawać na górkach..
    LONGI was wyleczą, ale wtedy już i tak będziecie dorobieni.., im szybciej longi postawia drobni, tym szybciej was wykiwamy. i oby tak sie stalo.
    Dokładnie tak, zgadzam się z Tobą, dzisiaj są takie czasy, ze są grupy inwestorów, zdziwiłbyś sie co potrafia zrobić z kursami ;)
    Napompowali, i przy wynikach ubrali, ale to nie zmienia faktu, ze ta spółka jest bdb. i jeżeli zaczną odsprzedawać ze stratą 20%, to poleci to jeszcze bardzie i tylko im to nakręcą, Ci co mieli juz zarobić zarobili, i będą kręcili kolejne kółko, Ci co zostali powieszeni na hakach, mają 2 wyjścia, sprzedać z jaką taką stratą, albo czekać. spólka nie jest upadła jak to pisze poprzednik MEXX, ale jest mu to na rekę bo sam sprzedał po 22.. i skończył z arctic ale wciąz tutaj jest.. po co? aby siać ferment i popłoch choćby w 2% akcjonariatu, aby sprzedali i kolejne kółko wyszło, im niższe tym bardziej zadowoleni.

Sasin dał im ostatnio potęzny prezent, ten co nie dokupował po 16 to popełnił błąd.. oni skupowali. i maja prawie 50% zysku, bo upchali papier, bo 21-23.

Nie neguje zarabiania w ten sposób, ostrzegam tylko drobnych, że teraz będzie mega trolowanie, że spółka jest upadla, co jest fałszem, aby skupić znowu te akcje po 17-18. i wykręcic kolejne koło.

Siła drobnych inwestorów jest ogromna. Ale jeżeli panikują i oddają to tylko dają się okradać na bdb spółkach. tutaj zysk bedzie 10-12 zl, a w 2023 nie zapowiada znacząco gorszych wyników.

Sprzedałeś po 22, wczoraj tak czytałem jak pisałeś, to co tutaj jeszcze robisz? ubrałeś naiwnych i teraz bronisz przed wzrostami? opisując, ze spółka nie rokuje na przyszłość
    O co Ci chodzi tak dokładnie? oprócz sianiu zamętu?
    Irku,
    kiedy nie mogę zasnąć, wchodzę tu liczyć owce:)
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [46.204.36.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~ja [46.204.36.*]
    śpij baranie
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~Spłukany [141.0.12.*]
    Uciekajcie z tego forum, bo tu mafia rządzi
    No i jak tam? Doczekam się jakiejś rzeczowej odpowiedzi?
    Wyczekujecie moment, aby sypnąć PKCem.. żeby tak tylko inflacja wyszła poza konsensus w USA, choćby o 0,01% aby można było zwałkę zrobić, co nie ;)

To rzucajcie papier. o 14,30. ja już odliczam

Na ile ustawiłeś koszyk zakupu? dzisiaj pod koniec sesji, czy to jeszcze za drogo? i przy 17 dopiero będzie opłacalnie wejść?

[x]
ARCTIC -2,04% 8,15 2025-11-07 17:04:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.