Akcjonariusz nawijał makaron na uszy
co to się nie wydarzy na przełomie października i listopada (nic się nie wydarzyło). Ale zapomniał wspomnieć, że w poniedziałek publikacja wyników. Jak myślicie? Dygnie czy spadnie? :) Szanujcie swoją kasę.
Tradycyjnie mijasz się z prawdą, kłamiesz. Jak to nic się nie wydarzyło na przełomie października i listopada? Każda sytuacja jest jakimś komunikatem, ale dla tych co myślą. Otóż z tej ciszy wynika, że Maciej Kowalówka pozostał w Zarządzie, czyli nie przeszedł do RN. Dotycząca tego Uchwała ostatniego ZWZ tym samym nie weszła w życie. Teraz przyszłość pokaże, co z tym Zarządem? On tam jest cały czas jako Wiceprezes (brak komunikatu o zmianach), a na stołku Prezesa jest wakat. I co z tym dalej? W kwestii nadchodzącego raportu za 3. kw. 2022r., co miałem pisać? Przecież informacja o nim jest w kalendarium, a wszyscy tutaj chyba umieją czytać? https://www.stockwatch.pl/gpw/moonlit,notowania,wskazniki.aspx
To raczej ty jesteś tą samą osobą co ~stary_gracz [185.70.180.*] i wiele wiele innych nicków dla zmylenia czytelników. Jeszcze raz ci mówię, jesli jesteś przekonany, że były Prezes Moonlita kłamał, to zawiadom KNF i Prokuraturę. I na jakiej podstawie wmawiasz czytelnikom, że były Prezes wszystko wyprzedał? A z drugiej strony, jeśli wyprzedaje, to niezwykle istotne będzie, komu sprzedaje? Czy ulicy, czy postaciom powiązanym z Moonlitem? To byłoby kluczowe. Wszystko ignorujesz, ty zaniżaczu kursu. Wedle polskiego prawa, wiedząc o przestępstwie, masz obowiązek powiadomić organy ścigania. A jeśli nie czynisz tego, to znaczy, że jesteś zaledwie niskich lotów prowokatorkiem. Oczerniasz mnie od dawna, rzucasz pomówienia, bez najmniejszych dowodów, ale dla mnie to jak gryzienie po kostkach szczeniakowatego psiunka, więc się śmieję.