Tydzień temu kupowałem dziś też chciałem dobrać. Obserwowałem kurs cwaniaczki tak to poustawiali że można było tylko sprzedać kupić nie było szans. Przed otwarciem 3 mil. na sprzedaży kurs spad jedna sekunda i 3 mil. na kupnie i 18 w kolejce jestem taki numer.
Nie wiem skąd u was taki entuzjazm i pisanie o cierpliwości! Ile lat można czekać ile jeszcze? Moim zdaniem to skończy to jak Ursus, wycofają akcje z giełdy i tyle. Pogodziłem się już ze stratą jaką tu ponoszę.
>>Tydzień temu kupowałem dziś też chciałem dobrać. Obserwowałem kurs cwaniaczki tak to poustawiali że można było tylko sprzedać kupić nie było szans. Przed otwarciem 3 mil. na sprzedaży kurs spad jedna sekunda i 3 mil. na kupnie i 18 w kolejce jestem taki numer<<
Po prostu zadziałały blokady antyspekulacyjne GPW, a wy interpretujecie "tajemny gruby pakuje do wora perełkę"
Dnia 2022-11-09 o godz. 13:48 ~romario napisał(a): > Tydzień temu kupowałem dziś też chciałem dobrać. Obserwowałem kurs cwaniaczki tak to poustawiali że można było tylko sprzedać kupić nie było szans. Przed otwarciem 3 mil. na sprzedaży kurs spad jedna sekunda i 3 mil. na kupnie i 18 w kolejce jestem taki numer.
Chciałeś kupić ? To należało dać mniej, niż 0,024 /niekoniecznie PKC/, więc nie "sprzedawaj kitu" o oczekiwaniu w kolejce !!!
Dnia 2022-11-09 o godz. 13:40 ~romario napisał(a): > Naciągają cięciwo, następna sesja przędę nam powie. Pozdrawiam cierpliwych i odważnych.
Trochę historii statystycznej -notowania PBG niżej niż dziś były już 23.12.2019 r. -0,015 zł ilość obr.wol.4 076 730 szt . Następnie zaczęło się podnosić aż dnia 22,06.2020 -obrót wol.15 525 842 szt. po 0,11 zł. Czy to nie daje do myślenia ta statystyka? Może to już koniec a może gra rekinów.
Ta firma ma certyfikaty by wykonać każdą robotę. Można na niej zarobić krocie. I przychodzi sobie ktoś i taką firmę likwiduje z giełdy. HAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHa. Jacy głupcy.
>>Ta firma ma certyfikaty by wykonać każdą robotę. Można na niej zarobić krocie. I przychodzi sobie ktoś i taką firmę likwiduje z giełdy. HAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHa. Jacy głupcy<<
to jakby ktoś chciał wypić jedno piwo a kupił kupić zadłużony browar z rozmontowanym i sprzedanym wyposażeniem. Bez pracowników i masą spraw o odszkodowania i codziennie pukającym do drzwi komornikiem A te mityczne certyfikaty ma...Rafako.
Do eddek. Piwny browar dla przykładu. ŚMIECH. Co ty pleciesz. Ile tych piw już wypiłeś. Im więcej pijesz tym bardziej uruchamiają się twoje pokłady wyobraźni. Certyfikaty jak piszesz mityczne. Może mityczne jest też to że mają inwestycje na Ukrainie i niezłą tam infrastrukturę. Wypij jeszcze jednego browara i idź spać, bo twój udział w dzisiejszym wieczorze, już jest mityczny.
PBG gdyby była do likwidacji to już dawno była by zlikwidowana i zapomniana nie przed wyborami , ta porażka którą na pewno wykorzystała by opozycja. A jak ma być uratowana to kiedy jak nie teraz, po wyborach? Może nie być takiej większości i takiej woli.
>>PBG gdyby była do likwidacji to już dawno była by zlikwidowana i zapomniana nie przed wyborami , ta porażka którą na pewno wykorzystała by opozycja. A jak ma być uratowana to kiedy jak nie teraz, po wyborach? Może nie być takiej większości i takiej woli.<< a co ma polityka do prywatnej zadłużonej po uszy firmy, bez pracowników, sprzętu, z długami po księżyc?? A co to za argument" "gdyby była do likwidacji to już dawno była by zlikwidowana" Znasz przysłowie: Doputy dzban wodę nosi doputy ucho się nie urwie" ?
Przecież to nie jest państwowka żeby to Sasin stawiał na nogi. W końcu dzieje się to co mialo dawno temu, tylko póki wybrańcom dawało pieniądze to jeszcze to dychalo
Ktoś napisał a co polityka ma do prywatnej firmy, he.. he... W jakim świecie wy żyjecie , w dzisiejszych czasach nic nie ma nie zależnego od polityki . No chyba, że nie "zależne media". Sprawdź kto jest w akcjonariacie i wszystko jasne. https://stooq.pl/q/h/c/?s=pbg