• To info jest tylko technicne bo Autor: ~Piotr [83.6.132.*]
    dotyczy wpisu do KRSu. Spólka juz od jakiegoś czasu jest w likwidacji.
  • Re: To info jest tylko technicne bo Autor: ~Turek [37.248.173.*]
    No pewnie, to info techniczne, następnym infem technicznym będzie wniosek o wykluczenie X GPW, ale spoko to będzie tylko info techniczne
  • Re: To info jest tylko technicne bo Autor: ~Mustafi [195.164.165.*]
    No tak tragicznie i jakiś cymbał kupuje już 3 mln sztuk kupi a tko już 2gr z tymi grubasami nie da się wygrać ja dałem na kupno i nic nie chce wskoczyć tak bardzo chcę tego śmiecia kupić i niestety nie można bo to cwaniaki grają z automatem. Niestety my możemy tylko im to oddać ....kupować będziemy mogli po 1zl hehe PO TO BYLO TO INFO przecież każdy wie że spółka jest w iikwidacji a jednak do dzisiaj nie sprzedam pakietu Rafako ....proszę was to śmierdzi na kilometr. Jak zabiorą biedakom akcje to ruszy z kopyta po 50% co sesje i znowu będzie zong. Gdzie te 818 mln śmiecia? Dlaczego tu nie ma sypania po 10 mln tylko straszaki. CWANIACTWO NA POTEGE
  • Re: To info jest tylko technicne bo Autor: ~pbg [83.21.209.*]
    Wystaw zlecenie na 0,016 kupisz ile zechcesz.
  • Re: To info jest tylko technicne bo Autor: ~J23 [165.225.206.*]
    PBG nie kłam, nie można kupić z marszu, jest kolejka ponad 4 miliony sztuk czeka na K po 1,6 gr.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [83.21.209.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: To info jest tylko technicne bo Autor: ~pbg [83.21.209.*]
    Dnia 2022-11-09 o godz. 11:36 ~J23 napisał(a):
    > PBG nie kłam, nie można kupić z marszu, jest kolejka ponad 4 miliony sztuk czeka na K po 1,6 gr.

Przepraszam, jestem wkurzony ,to ze straty jaka mam 90% strony pomyliłem.
  • Re: To info jest tylko technicne bo Autor: ~eddek [176.221.123.*]
    Panie Mustafi, jesteś mistrzem. W zasadzie od kilku lat to spada i spada, ale dla ciebie "no przecież ktoś to kupuje"
    "to na pewno grubasy chcą po taniości kupić perełkę" Bałamuciłeś naiwnych, a najbardziej zapewne siebie. Było 10 groszy spadało dla ciebie to super, bo mogłeś kupić taniej. Obecnie możesz być przeszczęśliwy, bo perełkę możesz kupić po 1,6 gr.
    Kupuj ile chcesz, będziesz mieć satysfakcję, że tym mitycznym grubasem jesteś ty i tacy jak ty. Przejrzyj sobie wpisy upadłych spółek jak Krezus (chyba ci znajomy), Petrolinwest, Ursus. Tam też były argumenty "przecież ktoś kupuje te miliony akcji"
    No pewnie kupuje, tylko za chwilę nie będzie mógł sprzedać
    Liczysz na powtórkę z 2020, no już niestety nie tym razem, choć ci tego życzę.

• Re: To info jest tylko technicne bo Autor: ~Startup [31.0.126.*]
    Dnia 2022-11-09 o godz. 11:09 ~Mustafi napisał(a):
    > No tak tragicznie i jakiś cymbał kupuje już 3 mln sztuk kupi a tko już 2gr z tymi grubasami nie da się wygrać ja dałem na kupno i nic nie chce wskoczyć tak bardzo chcę tego śmiecia kupić i niestety nie można bo to cwaniaki grają z automatem. Niestety my możemy tylko im to oddać ....kupować będziemy mogli po 1zl hehe PO TO BYLO TO INFO przecież każdy wie że spółka jest w iikwidacji a jednak do dzisiaj nie sprzedam pakietu Rafako ....proszę was to śmierdzi na kilometr. Jak zabiorą biedakom akcje to ruszy z kopyta po 50% co sesje i znowu będzie zong. Gdzie te 818 mln śmiecia? Dlaczego tu nie ma sypania po 10 mln tylko straszaki. CWANIACTWO NA POTEGE

Głos rozsądku.
    Ja miałem dziś wysypać cały pakiet po pkc ale też doszedłem do wniosku ,że to grubasy grają z cieniasami i dobrze na tym wychdzą...cóż jeśli utopię te kilkaset tyś .to najwyżej spadkobiercy będą mieli przes.rane.
  • Re: To info jest tylko technicne bo Autor: ~olo [89.174.178.*]
    Tylko w jakim celu ktoś kupuje po 0,016 skoro jest likwidacja ?
  • Re: To info jest tylko technicne bo Autor: ~Mustafi [195.164.165.*]
    Bo za kilka tygodni sprzeda to po 3 gr i będzie miał 100% zarobku co w tym dziwnego?
  • Re: To info jest tylko technicne bo Autor: ~olo [89.174.178.*]
    Skąd ta pewność że sprzeda ?
  • Re: To info jest tylko technicne bo Autor: ~Kufel [31.0.62.*]
    Bo jak mawiał Markus gra w kulko-chinczyka trwa tutaj w najlepsze
  • Re: To info jest tylko technicne bo Autor: ~thiago [79.191.43.*]
    powiadasz , że kupię ile chcę ? .... 35 chętnych jest ustawionych w kolejce i czeka na tych co się zniecierpliwili ...... a ciekaw jestem czy Krosno już szczęśliwie wywalił ? pozdrawiam
  • Re: To info jest tylko technicne bo Autor: ~Mustafa [195.164.166.*]
    Stoi batonik 5 mln na kupno i lipa .zrobił się korek kupić się nie da. 818 mln akcji info o likwidacji a kupić śmiecia się nie da bo nie ma chętnych na sprzeda TO CI DOPIERO DZIWNE ZJAWISKO HIHI... Skoro to koniec TO SYPAC SMIECIA.. 818 mln akcji i problem kupić????
  • Re: To info jest tylko technicne bo Autor: ~eddek [176.221.123.*]
    Mustafa, giełda między innymi dlatego się kręci, bo są dawcy kapitału.
    Nie mają wiedzy, szczęscia, albo przynajmniej intuicji
    Ty jak karp cieszący się z wigilii
    To że nie można kupić dowolnej ilości papiera i sprzedać wynika po prostu z blokad antyspekulacyjnych
    Nie ma odpowiedniej płynności, zatem blokady zadziałały, a tu wolumeny są milionowe zatem blokady się włączają
    Inaczej nawet przypadkiem ktoś mając nawet nie tak ogromne ilości papiera na mniej popularnej spółce mógłby uwalić kurs o 90% albo podnieść o kilkaset.
  • Re: To info jest tylko technicne bo Autor: ~Spekulant [37.47.169.*]
    Mam nadzieję że dziś Krosno nie będzie narzekał na płynność :)
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [169.150.196.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
[x]
PBG -2,33% 0,02 2024-09-25 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.