• Netsu Autor: ~Świadomy [94.254.153.*]
    Zgodnie z raportami za I, II i III kwartał udało się im uzyskać przychody netto ze sprzedaży: 10.020.844,18 zł.
    Teraz natomiast po zaledwie jednym miesiącu od końca III kwartału zrobili prawie 8 mln złotych?
    Pytanie jaki z tego będzie zysk i czy nie przesuwali płatności na koniec roku by skumulować wysyp dobrych informacji?
  • Re: Netsu Autor: ~żanpol [51.210.11.*]
    pudrowanie trupa
    będzie w pysk a nie zysk
    za 3 kwartały obstawiam będzie -3 mln lub -4 mln skumulowanej straty
  • Re: Netsu Autor: ~inwestor [5.184.240.*]
    Tak trzymac
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [5.184.240.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Netsu Autor: ~Styczeń [83.4.155.*]
    „Środki z emisji spółka przeznaczy m.in. na produkcję nowej partii oferowanych produktów oraz rozwój sieci franczyzowej i ekspansję na rynki zagraniczne. Planowany start kampanii to II kwartał 2021 roku. Netsu zamierza zadebiutować na NewConnect do 12 miesięcy, czyli najpóźniej w maju 2022 roku” – czytamy w komunikacie.
  • Re: Netsu Autor: ~ja_nie_wiem [31.0.81.*]
    pytanie czy to są przychody ze sprzedazy produktów (w sensie pomp) czy przychody ze sprzedazy z tytulu tych szkolen ktore spolka urzadzała. Trzeba zerknac czy w tym samym okresie rozliczeniowym wplynely rowniez srodki, (za zakup pomp)jezeli nie to pytanie czy nie jest to kolejne pompowanie przychodow fikcyjnymi transakcjami pomiedzy spolkami w grupie?, tylko po to zeby zawyzyc sztucznie wynik i wyludzic kolejny kredyt lub przeprowadzić fejkową emisje.. Spółka A produkuje młotki ale nie produkuje bo nie ma za co wiec uczy Spółkę B jak wbijać gwoździe, wystawia fakture za szkolenie z terminem płatności hmmm za rok? hmm może nawet i płaci za wcześniej uzyska zwrot VATu? hmm może, nie wiem, film taki oglądałam. ale po co firma produkująca blache miałaby szkolić dekarzy? przeciez dekarz zna się na swojej robocie i czemu za darmo? zbyt wiele pytań
  • Re: Netsu Autor: ~Znawca [188.147.100.*]
    Ciekawe co teraz?
[x]
BERGHOLDI 0,00% 0,21 2023-06-01 15:13:13
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.