Niech to gęś kopnie! Udało się Wam. Ale nawet ślepej kurze trafi się ziarno, to i czasem wielbłąd przejdzie przez ucho igielne. Ale nie cieszcie się! To chwilowe wybicie. Zaraz zleci na 14 i niżej i tam się obkupię. Doczekam się mojej ceny!
Ciekawi mnie czy Pani Elwira naprawdę wierzy w to co pisze (jeśli tak to jest bardzo niedoświadczonym inwestorem), czy też z powodów nieznanych postanowiła dostarczać forumowiczom rozrywki przyjmując rolę błazna. Osobiście nie czytam zbyt dużo forów, ale na Delko wchodzę chętnie, nie tylko dlatego że jestem całkiem sporym akcjonariuszem, ale również aby poczytać wpisy Pani Elwiry. Co zasługuje na szczególne uznanie to ten kwiecisty język. Niewielu tak mówi w dzisiejszych czasach - a szkoda.
Za żadne skarby nie przebije! Już dawno pisałam dlaczego. Ktoś podpuszcza ludzi podstępnie windując kurs o kilkadziesiąt groszy, a naiwni optymiści już odkorkowują szampana. Już są w ogródku, już się witają z gąską. Pomyślałby kto! Do 20tki lata świetlne Was dzielą! Prędzej tu spuszczą pary z kotła i 14ka Was przywita, niż takie kosmiczne poziomy zobaczycie. Przekonamy się, kto wtedy spuści nos na kwintę!
Walor śmiga po zawyżonej cenie. To niepokojące. Ewidentnie szyty jest tu niecny spisek i to grubymi nićmi! A szyją tu Wam ciepłe ubranka na zimę. To zasadzka! Bądźcie czujni, nie dajcie się ubrać po tej zawyżonej cenie. Tylko tu czyhają, byście łakomie nabyli walor, a potem bęc i lądujecie na 14tce! Żeby nie było, że Elwira Was nie przestrzegła...