No pokaż cytat gdzie tak napisałem amebo pokaz pokaz jak już zarzuciłeś to udowodnij chyba że znów udowodnisz z ejestes idio.... także czekam z niecierpliwością hahaha
Może też pokazać moje rąk samo jak Twoje. Przecież to jest psychol że stratą co wzniecil się ze jest znowu 4 a to prawie 14 czyli jego średnia. AMA cmoknij mnie w pompkę i planuj co zakupić za twój dzisiejszy i wczorajszy zysk. Proponuję apartament obok mistrza ale dopiero jutro to będzie jeszcze na małego Mercedesa. O spadku kursu nie wiem co mi inputyjesz natomiast oszukańczy charakter spółki jak najbardziej podtrzymuję, idealny PR dla łosi twego typu.
Ama udowodnij cytaty skopiuj pokaz la..sie jak juz zalozyles ten post to dawaj No pokaz pokaz cebrzyku jakisncytat taki mój No zapraszam czyżbyś znów z siebie zrobił........???
AMA zaczął kozaczyć - znaczy za chwilę będzie mega zjazd. Taki trend tu jest jedynie pewny i póki co w 100% sprawdzalny :-) Wróciło na poziomy z końa wakacji, czyli sprzed fikołka i próby zawieszenia obrotu przez Zarząd (!!) tej pożałowania godnej spółki giełdowej i wielki sukces został ogłoszony :-) gratulacje zatem! Już niedługo raporcik :-) ciekawe ile cashu na kontach było na koniec września... bo przychodów to się chyba nikt za bardzo nie spodziewa :-) a przynajmniej nie ze sprzedaży cenówek :D ile to miało byś sprzedanych w drugiej połowie 2022 roku? 3 miliony sztuk? Ile w 2023? 11 milionów jeśli się nie mylę... haha :-)
Banan zjazd to masz na swoim IQ...już sięga dna
Przecież według ciebie miało być zawieszone na lata a jednak rośnie
Widzisz banan ten się śmieje kto się śmieje ostatni.
Mój pakiecik kupiony po 2,4 zł ma się bardzo dobrze tak dla przypomnienia żeby nie było ,że na spółce nikt nie zarabia.
PS
Nie sprzedaje trzymam aż jeszcze urośnie kilkaset procent.
Do rze tylko jak spadnie na 1 zl to napiszesz ze po 8 sprzedales, a jak urosnie na 10 zl ro napiszesz ze dokupiles i czekasz na 30 zl....ale pamietaj na wirtualnym koncie to tez sie liczy, ale nic z tego nie bedziesz mial.