Zrozumcie, że ta firma robiąca interesy na świecie robi obroty wielkości mojej firmy. Ja zatrudniam 5 osób. Z tą różnicą, że moja firma ma zyski.
Tu nikomu nie zależy na wzrostach.
czego ty chcesz od nas?.....w emisji bralo udzial zaledwie 10% akcjonariuszy...wielu z nas siedzi tu latami uwiezionymi na wyzszych poziomach ,napewno wielu chcialoby usrednic ale nie mialo kasy aby wejsc w emisje albo juz pogodzili sie z sytuacja i stracili nadzieje ...tutaj akcjonariuszy jest tylu co kot naplakal
Dnia 2022-11-08 o godz. 08:24 ~ed napisał(a): > czego ty chcesz od nas?.....w emisji bralo udzial zaledwie 10% akcjonariuszy...wielu z nas siedzi tu latami uwiezionymi na wyzszych poziomach ,napewno wielu chcialoby usrednic ale nie mialo kasy aby wejsc w emisje albo juz pogodzili sie z sytuacja i stracili nadzieje ...tutaj akcjonariuszy jest tylu co kot naplakal
Bo to przygotowania do sprzedaży ulicy większośći - info o wodorze i skok papiera na 20zł - ulica oszaleje a główni ze Skotana wcisną im ten papier - łykną jak pelikany a z wodoru i tak nic nie będzie