• Baju baju będzie w raju Autor: ~Mix [5.60.1.*]
    Przecież to jest wyłącznie spekulacyjna spółka. Brak produkcji, brak personelu, brak planów brak informacji a kapitał z Cypru!
  • Re: Baju baju będzie w raju Autor: ~Obiektywny [5.173.204.*]
    Ludzi można zatrudnić, info puścić, zacząć produkować i cyk kurs 1 zł.
  • Re: Baju baju będzie w raju Autor: zulusowaty [89.69.17.*]
    Teraz mamy jedno wielkie wyczekiwanie na iskrę, która albo zdołuje kurs na maxa albo..... wyniesie pod niebiosa.

Widać, że Ci co mieli kupić już są zapakowani, a sprzedających jest jak na lekarstwo, czyli 0! Zobaczymy, kto pierwszy rzuci rękawicę.

• Re: Baju baju będzie w raju Autor: ~Frankie [46.204.32.*]
    Kurs spadł z 1 zł do 6-7 gr (o 93-94%). Kiedy kupować jak nie teraz? Przecież nawet jak wzrośnie do 20 gr to można potroić zainwestowane środki. Akcji na rynku jest mało, po byle info może być 100% do góry. Spółka długów nie ma, kosztów praktycznie nie generuje. Ryzyko upadłości minimalne. Kupować, zakopać i czekać aż urośnie
  • Re: Baju baju będzie w raju Autor: zulusowaty [89.69.17.*]
    Ot i mądrego warto posłuchać!
  • Re: Baju baju będzie w raju Autor: ~Dude [5.173.192.*]
    Przypomnę się, że dostałem odpowiedź od Chińczyków na moje pytanie odnośnie spółki.
    Cyt. Are you their investor or a shareholder?They cooperation and contact with us at last year. for the commercial terms it's better send require to them chief business development at pawel.brzezinski@foxbuy.com, I also will email them tomorrow. if their any updates news I can share with you I will let you know.

Best Regards
    Lanny Li
  • Re: Baju baju będzie w raju Autor: ~Dude [5.173.192.*]
    Pan Brzeziński też mi odpowiedział, że nawiązywał współpracę z chińczykami w sprawie zakupu stacji dla Devoran. A dalej już pilotuje to spółka.
    To tyle. Więc trzeba być cierpliwym.
    Mam nadzieję, że nie skończę jak na Fachowcach.
  • Re: Baju baju będzie w raju Autor: ~Mix [5.60.1.*]
    Można wiele rzeczy zrobić niewątpliwie, problem w tym, że tu KOMPLETNIE NIC NIE ZROBIONO z wyjątkiem ZBIJANIA OD ROKU KURSU (18,5 raza Pragnę również zauważyć, że on kiedyś nawet wynosił coś ok. 1.5 GROSZA - jeszcze hipotetycznie długa droga c - no a potem można "COŚ ZROBIĆ"!
  • Re: Baju baju będzie w raju Autor: ~Frankie [89.64.76.*]
    Biorąc pod uwagę split to kurs akcji był 4.5 grosza. Gwoli ścisłości.Ale kiedy to było? Dawno i nie prawda
  • Re: Baju baju będzie w raju Autor: ~Mix [5.60.1.*]
    Franek, ty chyba jesteś na prowizji? Czy ktoś ci zabrania kupować, albo wyrażać swoją odmienną (nawet zdrowemu rozsądkowi) opinię? NIE, NIKT TEGO NIE ROBI! No ale ty koniecznie chcesz czegoś innego, CHCESZ namówić innych i to szybko do KUPOWANIA. Ta spółka nie ma zadłużenia, nie ma (jak dotąd), zapaści czy upadłości itp. ale.....po pierwsze ONA NIC NIE WYTWARZA, NIE MA ŻADNEJ SPRZEDAŻY, ŻADNEGO MAJĄTKU ZABEZPIECZAJĄCEGO ROSZCZENIA I MA W GŁĘBOKIM POWAŻANIU AKCJONARIUSZY - DLA KTÓRYCH NIE MA NAWET INFORMACJI. ONA RÓWNIEŻ - NIE MA OFICJALNYCH PLANÓWi INWESTYCYJNYCH. ONA za to ma na karku zastrzeżenie i alert Komisji PW z podejrzeniem nielegalnej spekulacji! Franek, reasumując - NIE NAGANIAJ i poszukaj sobie "leszczy" ale ..........w kręgach rodzinnych.
    P.S Skoro spodziewasz się szybkiego odbicia do poziomu 0.20 gr jak entuzjastycznie obwieściłeś to mogę ci sprzedać po 0.10 b. dużo akcji Devoranu. Będziesz miał 100% ZYSKU! Bierz, nie marnuj okazji!
  • Re: Baju baju będzie w raju Autor: ~Frankie [46.204.40.*]
    No cóż. Już kupiłem. Wszystko co napisałem jest prawdą. Akcje spadły ze złotówki do 6-7 groszy i myślę że na tym poziomie ryzyko straty jest nieduże.Nie sądzę, że zarząd siedzi i nic nie robi. Wcześniej czy później się przekonamy. Być może pozyskają kasę ze sprzedaży spółki zależnej. Nie naganiam, taka jest moja opinia. A jeśli chodzi o manipulacje kursem to nie ma mowy o tym, że zaangażowany był zarząd spółki a raczej spółdzielnia sterująca kursem na kilu spółkach. Poza tym, chcesz sprzedawać akcje po 10 gr. Brak logiki. Albo kupiłeś drożej i sprzedajesz ze stratą albo kupiłeś na niższych poziomach jak ja i chcesz zarobić. Więc wyjaśnij dlaczego kupowałeś. Kurs spadł poniżej 10 gr stosunkowo niedawno po nie udanej emisji PP
[x]
ENERGY 1,29% 0,09 2025-09-19 16:27:03
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.