• dobry czas na zakup Autor: ~stanisławw [194.26.101.*]
    W planie spółki jest zamontowanie niespełna tysiąc ładowarek do samochodów elektrycznych do 2024 roku więc spodziewam się informacji jeszcze w tym roku na ten temat, a w pierwszej połowie przyszłego roku rozpoczęcia realizacji tegoż projektu. Jeśli spółka rzeczywiście coś robi w tym temacie to przy relatywnie niewielkiej inwestycji można zarobić całkiem sporo. Ja zainwestowałem niecałe 10000zł, spodziewam się, że wycena spółki na koniec przyszłego roku powinna oscylować w okolicy 0,80gr- myślę, że jest to realna wycena ponieważ już dzisiaj niewielki zakup robi całkiem spore zamieszanie w kursie. Jeśli prognozy spółki pójdą zgodnie z planem to w optymistycznej wersji wycena spółki może osiągnąć poziom rzędu kilku zł.
  • Re: dobry czas na zakup Autor: ~stanisławw [5.173.96.*]
    Ponawiam swój wpis z zeszłego roku ponieważ uważam, że to co pisałem właśnie się spełnia. Myślę, że nadal jest dobry czas na zakup. Ja dokupiłem nieco akcji. Mój cel to przedział cenowy 0,80-1zł za jedną akcję i jest to pułap bardzo realny. Przypomnę się za kilka miesięcy:) Pozdrawiam
  • Re: dobry czas na zakup Autor: ~tomic [143.177.231.*]
    Czekam cierpliwie, obyś się nie mylił
  • Re: dobry czas na zakup Autor: ~Frankie [89.64.77.*]
    Zgadzam się. Dostali kasę, którą mogą wykorzystać na realizację inwestycji w stacje ładowania elektryków. Od 2 lat zapowiadają kierunek rozwoju firmy, czekamy na info i dynamiczne wzrosty kursu
  • Re: dobry czas na zakup Autor: ~Mirks [37.47.156.*]
    Ja też dokupuje :) Moim zdaniem grają między sobą i przekładają z wora do wora.
  • Re: dobry czas na zakup Autor: ~geniuszzła [80.55.44.*]
    No to macie nicki i IP spekuły

Pieski się odsłoniły

A jak naganiają na wzrosty znaczy, że będzie spadać.

Rysuje się odbicie w okolice 10,2 gr i to będzie ostatnie powyżej 10 gr.

• Re: dobry czas na zakup Autor: ~Obiektywny [5.173.21.*]
    Analiza techniczna na tej spółce? Powodzenia
  • Re: dobry czas na zakup Autor: ~Rozum [31.61.240.*]
    Lubię takie lodówki kapitału i zaklinanie rzeczywistości
  • Re: dobry czas na zakup Autor: ~Mazurkiewicz [46.204.0.*]
    Witam,

Analiza techniczna jest oczywiście możliwa.
    Nasz fundusz inwestycyjny szacuje że to ostatnia szansa na zakup akcji w tak korzystnej cenie.

Pozdrawiam
  • Re: dobry czas na zakup Autor: ~Ryś [46.205.212.*]
    To bierz
  • Re: dobry czas na zakup Autor: ~Kasa [83.8.72.*]
    Dawać na dolne widły czekamy
  • Re: dobry czas na zakup Autor: ~Mamona [193.56.104.*]
    Warto zobaczyć na różne sztuki inwestowania i wyciągnąć najlepsze wnioski dla siebie:) Moim zdaniem najlepsze to znaleźć dobrą spółkę i na niej siedzieć aby wyciągnąć maksymalne zyski a nie skakać z kwiatka na kwiatek !!! :)

https://portfelakcyjny.blogspot.com/
[x]
ENERGY 4,55% 0,12 2025-11-07 15:50:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.