• czy jest popyt na baterie termiczne? Autor: ~MC60 [5.173.129.*]
    Nie wiem czy budowa takiej fabryki to dobry pomysł. Najpierw należy sprawdzić czy jest popyt i ze 2-3 lata być głównym dystrybutrem w Europie Środkowej i wschodniej. Jak pamiętamy baterie do podgrzewania wody użytkowej na dachach przegrały z bateriami PV czy pompami ciepła. Mam piec CO/CWU z zasobnikiem, nadmiar prądu z PV i zamierzam zasobnik 90 l uzupełnić grzałką elektryczną. To proste i tanie. Oby ktoś nie wpóścił polskiej firmy na pole minowe.
  • Re: czy jest popyt na baterie termiczne? Autor: ~Morr [91.237.138.*]
    I pojawiają się proroctwa o wymyślonych wizjach na budowę czegoś jak fabryka
  • Re: czy jest popyt na baterie termiczne? Autor: ~Kr [195.210.60.*]
    Dnia 2022-11-08 o godz. 09:36 ~Morr napisał(a):
    > I pojawiają się proroctwa o wymyślonych wizjach na budowę czegoś jak fabryka

A po co wam od razu fabryka ?? Niech najpierw przez kilka lat realizują tą umowę a jak im będzie dobrze szło to niech sie potem zastanawiają nad poszerzeniem współpracy .... naprawdę nie czytacie komunikatów spółki wystarczają wam własne przemyślenia??:

Zarząd podkreśla, że zawarcie umowy wpisuje się w realizację strategii Spółki w zakresie obejmującym aktywność na rynku odnawialnych źródeł energii oraz spodziewa się, że pierwsze przychody z jej realizacji ujawnione zostaną już w skonsolidowanym sprawozdaniu finansowym za 2022 rok. Szacuje się, że w trakcie trwania umowy spółka zależna osiągnie przychody na poziomie około 50 mln zł netto.

https://biznes.pap.pl/espi/pl/reports/view/2,519837

• Re: czy jest popyt na baterie termiczne? Autor: ~Krakus [23.106.56.*]
    Niestety muszę przyznać ze wdepnąłem w straszne gówno
    Zero zainteresowania, kurs na dnie i pomimo sporego odbicia wigu 20 tutaj cały czas dno
  • Re: czy jest popyt na baterie termiczne? Autor: ~abc [31.0.45.*]
    Dnia 2022-11-08 o godz. 16:23 ~Krakus napisał(a):
    > Niestety muszę przyznać ze wdepnąłem w straszne gówno
    > Zero zainteresowania, kurs na dnie i pomimo sporego odbicia wigu 20 tutaj cały czas dno

właściwe określenie tego śmiecia
  • Re: czy jest popyt na baterie termiczne? Autor: ~Kr [195.210.60.*]
    Dnia 2022-11-08 o godz. 16:23 ~Krakus napisał(a):
    > Niestety muszę przyznać ze wdepnąłem w straszne gówno
    > Zero zainteresowania, kurs na dnie i pomimo sporego odbicia wigu 20 tutaj cały czas dno

Kupuj spółki z WIG20 zagranica je kupuje Compremum jest zbyt małą spółką.

Duże spółki na celowniku
    Od dołka bessy z połowy października (17 sesji) indeks największych firm odrobił ok. 20 proc., zostawiając wyraźnie w tyle pozostałe części rynku. Dla porównania wskaźniki średnich i małych spółek mWIG40 i sWIG80 zyskały odpowiednio tylko nieco ponad 9 i 6 proc.

https://www.parkiet.com/analizy-rynkowe/art37379301-w-warszawie-duze-spolki-wrocily-do-lask-male-zostaly-w-tyle 

[x]
COMPREMUM 0,22% 0,92 2025-09-26 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.