Albo ja nie doczytałem, albo w tym raporcie(choć lepsza nazwa to biuletyn, bo raport to będzie 9.11) nie ma nic co by mnie zaskoczyło, chyba, że słowa „dziękujemy za zaufanie”
z czego 99,9 % stanowiły naklejki i smycze :) ponadto sprzedali to gdy byli ekipą :) teraz sprzedadzą 90 % mniej tego badziewia. Ponadto szykuje sie wielki proces i firma możliwe że upadnie !
Dnia 2022-11-08 o godz. 12:10 ~Arkadiusz napisał(a): > z czego 99,9 % stanowiły naklejki i smycze :) ponadto sprzedali to gdy byli ekipą :) teraz sprzedadzą 90 % mniej tego badziewia. Ponadto szykuje sie wielki proces i firma możliwe że upadnie !
Trolu spadziowy, argumenty masz słabe. Skąd ty możesz takie dane mieć procentowe, które nigdzie nie są podawane, a choćby były tot naklejki i smycze, to 1 zł zysku daje już 33 mln zł na produkcie?
A proces to niby z kim, Tromba i wyrzutki, którzy złamali umowy. Jak tak się stało, to myślisz kto taki proces wygra? Ten co jej przestrzega, czy ten co ją złamał? A propos wyświetleń, czytałeś ty ten raport? To teraz sprawdz , jake wyświetlenia ma nowy projekt i sam Friz, a potem bierz się o komentowanie i do nauki, bo podstawy matematyki i logiki by ci sie przydały.
A co będzie jak fryc proces przegra ? to że wygra nic nie zmieni i spółka bedzie dalej spadała ! a jak przegra to mozliwe że upadnie i bedzie warta 0.00
wszystkie szkoły pokonczylem jak jeszcze cie na swiecie nie było :) a ta firma to zwykly krzak ktory predzej czy pozniej upadnie z wielkim hukiem, niech tylko pojawi sie watek kasy to znowu sie rozpadna, ta firma nigdy nie przyniesie zadnego zysku bo wlasciciele ja wycisna jak cytryne do zera ! a ty zostaniesz z jej obierkami :)