• Raport miesieczny Autor: ~Elin [31.61.181.*]
    Bardzo dobry raport miesięczny
  • Re: Raport miesieczny Autor: ~Ww [37.225.53.*]
    Albo ja nie doczytałem, albo w tym raporcie(choć lepsza nazwa to biuletyn, bo raport to będzie 9.11) nie ma nic co by mnie zaskoczyło, chyba, że słowa „dziękujemy za zaufanie”
  • Re: Raport miesieczny Autor: ~Elin [31.61.181.*]
    W tym roku sprzedali 33 miliony produktów
  • Re: Raport miesieczny Autor: ~Ww [77.254.78.*]
    Oooo tego nie doczytałem dziękuje
  • Re: Raport miesieczny Autor: ~Arkadiusz [217.96.144.*]
    z czego 99,9 % stanowiły naklejki i smycze :) ponadto sprzedali to gdy byli ekipą :) teraz sprzedadzą 90 % mniej tego badziewia. Ponadto szykuje sie wielki proces i firma możliwe że upadnie !
  • Re: Raport miesieczny Autor: ~Raspa [23.106.56.*]
    Dnia 2022-11-08 o godz. 12:10 ~Arkadiusz napisał(a):
    > z czego 99,9 % stanowiły naklejki i smycze :) ponadto sprzedali to gdy byli ekipą :) teraz sprzedadzą 90 % mniej tego badziewia. Ponadto szykuje sie wielki proces i firma możliwe że upadnie !

Trolu spadziowy, argumenty masz słabe.
    Skąd ty możesz takie dane mieć procentowe, które nigdzie nie są podawane, a choćby były tot naklejki i smycze, to 1 zł zysku daje już 33 mln zł na produkcie?

A proces to niby z kim, Tromba i wyrzutki, którzy złamali umowy. Jak tak się stało, to myślisz kto taki proces wygra? Ten co jej przestrzega, czy ten co ją złamał?
    A propos wyświetleń, czytałeś ty ten raport? To teraz sprawdz , jake wyświetlenia ma nowy projekt i sam Friz, a potem bierz się o komentowanie i do nauki, bo podstawy matematyki i logiki by ci sie przydały.
    A co będzie jak fryc proces przegra ? to że wygra nic nie zmieni i spółka bedzie dalej spadała ! a jak przegra to mozliwe że upadnie i bedzie warta 0.00
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [31.135.199.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
    Chłopaki też mają na prawników a w necie na ten cel zbiora w 3 dni kilka milionów :) firma się nie wypłaci z odszkodowań nigdy !
  • Re: Raport miesieczny Autor: ~Salem [50.7.142.*]
    XD spakuj tornister i o kredkach nie zapomnij, bo dzis na popołudnie do szkoły jak widać XD
    wszystkie szkoły pokonczylem jak jeszcze cie na swiecie nie było :) a ta firma to zwykly krzak ktory predzej czy pozniej upadnie z wielkim hukiem, niech tylko pojawi sie watek kasy to znowu sie rozpadna, ta firma nigdy nie przyniesie zadnego zysku bo wlasciciele ja wycisna jak cytryne do zera ! a ty zostaniesz z jej obierkami :)
  • Re: Raport miesieczny Autor: ~seba [23.106.56.*]
    widać, że jednak na twojej wiosce tych szkół to za duzo nie było - podstawówka i nic więcej...
  • Re: Raport miesieczny Autor: ~Ww [37.30.36.*]
    Koty nie drapać się, index NC dzisiaj wygląda ok, technicznie mamy kupno, także ino patrzyć a jutro :) będzie tutaj zielono
  • Re: Raport miesieczny Autor: ~piter [165.225.206.*]
    Gdzie ta zbiórka się znajduję? chętnie się dorzucę
    jak frys spuści swoje akcje na giełdzie to kurs spadnie do 1 grosza
[x]
EKIPA 0,00% 1,11 2026-05-13 16:28:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.