• Czy to koniec? Autor: ~Action [5.184.223.*]
    Spada i spada....
  • Re: Czy to koniec? Autor: ~bywalec [91.146.243.*]
    tak koniec...sesji :)
    i nie powiem, ale podoba mi się ten styl, co tak łagodnie oddają niżej i niżej,
    poczytałem dzisiejsze lamenty, rozumiem, że jakbyście mieli wydać np. 20k PLN to bralibyście łopatami wszystko "po prawemu" :)
    może i ciekawa prosta technika, ale ja wolałbym taniej, zwłaszcza jak "ktoś" pomaga z kursem, a celem jest wydać daną kwotę i mieć więcej. Robin Hoodem ACT nie jest, żeby tak ot podnieść kurs bo skupuje...jednak "chciwa" baba, nie dziad
  • Re: Czy to koniec? Autor: ~Fizol [31.6.159.*]
    Dnia 2022-11-07 o godz. 17:17 ~bywalec napisał(a):
    > tak koniec...sesji :)
    > i nie powiem, ale podoba mi się ten styl, co tak łagodnie oddają niżej i niżej,
    > poczytałem dzisiejsze lamenty, rozumiem, że jakbyście mieli wydać np. 20k PLN to bralibyście łopatami wszystko "po prawemu" :)
    > może i ciekawa prosta technika, ale ja wolałbym taniej, zwłaszcza jak "ktoś" pomaga z kursem, a celem jest wydać daną kwotę i mieć więcej. Robin Hoodem ACT nie jest, żeby tak ot podnieść kurs bo skupuje...jednak "chciwa" baba, nie dziad

ktoś zarobiony oddaje ten towar skoro mimo spadków oddaje a tak na marginesie action to szrot nie może równać się przecież z takim asbisem. niestety to nie ta liga.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [89.41.26.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [89.41.26.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
[x]
ACTION -0,68% 29,40 2025-10-17 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.