Albo bo dlaczego ,że czasem kilka gorzkich słów prawdy napisze ,bo covidowy inwestor jak ty bewu Andrzej chcą tylko widzieć wpisy jak to jest pięknie i zaraz wystrzeli nie giełda jest ciężka i to że są super wyniki i wszystko ok nie znaczy że będzie rosło nagle na 50 , jakbyście chcieli w parę dni ,widać teraz ewidentnie że jesteście jak dzieci które zabrały się za nową zabawkę i nie wiadomo co sobie wyobrażając ,tylko na Grodno jestem ponad 2 lata i trzy o wybiciu na 50 także od lipca 2020 r może w końcu będzie a może zdarzyć się że spadnie na 10 zł ale gdzie według was jeśli tak pisze to musze być trolem ,bo tylko można pisać jak to jest pięknie ,żal mi was
Totalna amnezja ?,Kto jest zawiedziony że szybko nie rośnie ? Czy to twój wpis ?
Zobacz wątki dotyczące GRODNO Zobacz profil GRODNO Autor: ~Nowy [31.0.60.*] 2022-11-07 11:11Opublikowano przy kursie: 16,10 zł , zmiana od tamtej pory: 0,87% Sunex 10 %my 1 % co jest nie tak z tą spółką Nic tylko płakać
Zobacz wątki dotyczące GRODNO Zobacz profil GRODNO Autor: ~Nowy [31.0.43.*] 2022-11-03 11:05Opublikowano przy kursie: 15,88 zł , zmiana od tamtej pory: 2,14% Zamknięcie na 15.70 jutro powrót na 14 zakład Ktoś się zakłada?
Zobacz wątki dotyczące GRODNO Zobacz profil GRODNO Autor: ~Nowy [31.0.94.*] 2022-11-04 14:06Opublikowano przy kursie: 15,80 zł , zmiana od tamtej pory: 2,66% Do końca roku 14.80-15.90 bez szans na coś więcej Ktoś się zakłada
Zobacz wątki dotyczące GRODNO Zobacz profil GRODNO Autor: ~Nowy [31.0.94.*] 2022-11-04 06:50Opublikowano przy kursie: 15,90 zł , zmiana od tamtej pory: 2,01%
Odpuszczam , odezwę się jak sprzedam:) Nie potrzebnie dałem się wyciągnąć w tą żenująca kłótnie z tym kłamcą.
Odzywasz się czyli sprzedałeś.!!! Nie sprzedałeś ? To kłamałeś !!!
Rób sobie co chcesz ,twoja sprawa. Ale po co zawracasz gitarę innym żaląc się non stop , na swoją najgorszą inwestycja w życiu- Grodno ? Ty chcesz kogoś uczyć ? Kpisz czy o drogę pytasz ? Zaśmiecasz forum setkami wpisów o swojej niedoli. Jesteś nieudacznikiem który tylko potrafi płakać nad sobą.
Tak Andrzeju covidowych inwestorze za krótka jesteś na giełdzie widać to po wpisach na forum ile 2 lata?więc naprawdę nie będę się przejmował i wchodził w dyskusję z wiejskim głupkiem
Jeżeli powiem że KGHM i PZU kupowałem na rynku pierwotnym to uwierzysz? To ty jesteś Nowy i zielony jak szczypiorek na wiosnę. Trochę pokory szczawiku. Naucz się najpierw pisania po polsku bo niechluj z ciebie wielki. Płacz w poduszkę a nie na forum mazgaju!!!