Tu mu nie wyszło i straciłem na akcjach. Potem TopLevelTennis i kolejna porażka Mrozowskiego i moja strata na akcjach. January znowu wybrał złego lidera...
KAZDY WIE I NIKT NIE KOPUJE .BANDA SPEKULACYJNA I KOLESIOSTWO ..A NIEJAKI OZE BEDZIE NAGANIAL NA ELYTY HAHA ..OZE KAZDY JUZ JEST SWIADOMY...I NIKT TEGO BOBA NIE KOPUJE.
Dnia 2022-11-05 o godz. 19:03 ~mwtenis napisał(a): > Tu mu nie wyszło i straciłem na akcjach. Potem TopLevelTennis i kolejna porażka Mrozowskiego i moja strata na akcjach. January znowu wybrał złego lidera...
A ja, to tu widzę ogromny potencjał do powetowania Twoich strat i nie tylko, bo wystarczy teraz ruszyć tylko temat na czasie. Taki temat, który jest jeszcze w zasięgu ręki i praktycznie w każdej ze Spółek Holdingu. Myślę, że da się jeszcze, to wszystko ogarnąć, a ja bazuję na słowach kogoś, kto zna temat. Wystarczy jego dobra wola, bo wiem, że się do tego przymierzał. "Mus zatem spiknąć tych co trza." Pozdrawiam
UWAZAC BO BYKUS TO OZE ..TO KOLES KTORY JEST TU OD LAT I NAGANIA NA KUPNO TYLKO PRZY TYM PALI GUPA I ZMIENIA RETORYKE DLA DEZORIENTACJI...KTO WIE CZY TO NAWET NIE CISZESKI DLA ROZRYWKI SIE UDZIELA...UDAJE LEKKO OGRANICZONEGO I NIESWIADOMEGO ..ALE HANSA NIE OSZUKA ...
ZLE ZADANE PYTANIE ..TU LUDZIE PIENIADZE INWESTUJA ...TAKIE PYTANIA TO NA MECZU MOZESZ ZADAWAC ..CZY LEWY DZIS STRZELI CZY NIE....TUTAJ LUDZI SIE DYMA TYLKO RAZ ..TAK JAK CISZESKI...WYDYMAL TYLKO RAZ ..A TETAZ POPROSTU NIKT NIE KUPUJE JESLI SLYSZY TAKIE NAZWISKA ..HEHE..