Ewidentnie widać, że na tą chwilę skoncentrowali się na lepszej monetyzacji wersji na IOS. Tam z mniejszej liczby graczy da się wycisnąć dużo lepszą kasę niż na androida.
To co piszesz to nieprawda, gier w tej kategorii jest bardzo dużo, natomiast tylko pierwsza 200 jest wyświetlana w rankingu. 143 pozycja CMSR jest bardzo dobra.
Już było poniżej 100 i spadło więc sie tak nie po....... pewnie teraz też chwilowe natomiast na androida ledwo doszło do 11tys opinii praktycznie od kilku dni nie było żadnej nowej opinii
Cykl życia takiej gry to nawet 5 lat. W przypadku komórek nie jest tak, że gra musi mieć dobrą premierę, żeby po czasie zarabiać krocie. To moj ostatni post tu bo szkoda mi czasu na tłumaczenie takich banałów…
Ta spółka w dużej mierze pada ofiarą zapaleńców szukających szybkiego zarobku na gamingu, a taki skończył się z pandemią, przecież cd projekt spadł porównywalnie, a na giełdzie traci się dopiero gdy się sprzeda lub spółka zbankrutuje, więc trzeba umieć w giełdę a na szybki zarobek to do kasyna.
Na Andorid długo dochodziło do 11k opinii, a dzisiaj od wczoraj (zaledwie doba) pykło dodatkowe 100 opinii czyli obecnie 11,1k. Może coś znowu poprawili w User Aquisition. 250k instalacji na Adnorid może być już na praawdę blisko. Dużo powie nam kolejny raport sprzedażowy, najlepiej żeby pojawił się przed kwartalnym.
1,2 k opinii czyli dodatkowe 100 od popołudnia 8.11 czyli w sumie upłynęła doba z hakiem, więc to może być z powrotem przyrost 100 opinii dziennie, a nie jak pisałem wcześniej 50 dziennie
sprostowanie -> 1,2 k opinii czyli dodatkowe 100 od popołudnia 8.11 czyli w sumie upłynęła doba z hakiem, więc to może być z powrotem przyrost 100 opinii dziennie, a nie jak pisałem wcześniej 50 dziennie