• Przygotowania do kolejnej pandemii.Szczepionka ma być dostępna w 100 dni Autor: ~ktoś [89.65.2.*]
    Kolejna pandemia to kwestia czasu - ostrzegają epidemiolodzy i podkreślają, że tym razem musimy się lepiej przygotować. Powołano już nawet międzynarodową koalicję ds. szczepień. 

https://zdrowie.radiozet.pl/Choroby/Choroby-zakazne/Przygotowania-do-kolejnej-pandemii.-Szczepionka-ma-byc-dostepna-w-100-dni
  • Re: Przygotowaniaejnej pandemii.Szczepionka ma być dostępna w 100 dni Autor: ~J-23 [31.61.230.*]
    Taaa-- aa kkkk
    SZCZEPIONKA dopiero za 100 dni , a sztuczna ANTYWIRUSOWA (z atestem brukselskim) skóra dostępna od ręki ,...
    I już NIE jednemu życie uratowała

HAHAHHhhaaaaaaaaaaaaa
  • Re: Przygotowania do kolejnej pandemii.Szczepionka na glupotę Autor: ~hmm [193.102.79.*]
    kiedy wy gamonie w koncu zrozumiecie ze chocby spadlo na ziemie 100 nowych pandemii I 1000 plag egispskich to to z sanwilem nie ma najmniejszego zwiazku. Daliscie sie oglupic ze to spolka covidowa, uwierzyliscie to, tymczasem to nie ma z rzeczywistoscia absolutnie nic wspolnego.
  • Re: Przygotowania do kolejnej pandemii.Szczepionka na glupotę Autor: cmpunk [31.61.253.*]
    Kolejna pandemia.
    Można postawić pytanie- kiedy? I co może nią być?
    Każdy może sobie odpowiedzieć na to pytanie.
    Już pisałem, mam pewne typy, niektóre mogłyby zaskoczyć.
    Dlatego spokojnie trzeba poczekać.
    Pozdrawiam myślących :-).
  • Re: Przygotowania do kolejnej pandemii.Szczepionka na glupotę Autor: ~J-23 [31.61.230.*]
    Dnia 2022-11-07 o godz. 08:21 cmpunk napisał(a):
    > Kolejna pandemia.
    > Można postawić pytanie- kiedy? I co może nią być?
    > Każdy może sobie odpowiedzieć na to pytanie.
    > Już pisałem, mam pewne typy, niektóre mogłyby zaskoczyć.
    > Dlatego spokojnie trzeba poczekać.
    > Pozdrawiam myślących :-).

A wc**** ciągle swoje ,...
    I lepiej nie ujawniaj tych swoich "pewnych" na 111% (tak jak snw przy 5,8x ,... pamiętasz jeszcze ???) typów .
    I czekaj sobie SPOKOJNIE przez kolejne 17 lat ,.. masz już w tym wprawę
    co do "myślących" to są oni już od dawna na innych spółkach , bo GPW ucieka , a ten gniot (snw) się kisi od 2 lat
  • Re: Przygotowania do kolejnej pandemii.Szczepionka na glupotę Autor: cmpunk [31.61.239.*]
    Dnia 2022-11-07 o godz. 11:15 ~J-23 napisał(a):
    > Dnia 2022-11-07 o godz. 08:21 cmpunk napisał(a):
    > > Kolejna pandemia.
    > > Można postawić pytanie- kiedy? I co może nią być?
    > > Każdy może sobie odpowiedzieć na to pytanie.
    > > Już pisałem, mam pewne typy, niektóre mogłyby zaskoczyć.
    > > Dlatego spokojnie trzeba poczekać.
    > > Pozdrawiam myślących :-).
    >
    > A wc**** ciągle swoje ,...
    > I lepiej nie ujawniaj tych swoich "pewnych" na 111% (tak jak snw przy 5,8x ,... pamiętasz jeszcze ???) typów .
    > I czekaj sobie SPOKOJNIE przez kolejne 17 lat ,.. masz już w tym wprawę
    > co do "myślących" to są oni już od dawna na innych spółkach , bo GPW ucieka , a ten gniot (snw) się kisi od 2 lat

Scett, najważniejsze jest to, że ty jesteś na ostatniej prostej. Teraz już z górki :-D.
  • Re: Przygotowania do kolejnej pandemii.Szczepionka na glupotę Autor: ~J-23 [31.61.230.*]
    Dnia 2022-11-07 o godz. 11:39 cmpunk napisał(a):
    > Dnia 2022-11-07 o godz. 11:15 ~J-23 napisał(a):
    > > Dnia 2022-11-07 o godz. 08:21 cmpunk napisał(a):
    > > > Kolejna pandemia.
    > > > Można postawić pytanie- kiedy? I co może nią być?
    > > > Każdy może sobie odpowiedzieć na to pytanie.
    > > > Już pisałem, mam pewne typy, niektóre mogłyby zaskoczyć.
    > > > Dlatego spokojnie trzeba poczekać.
    > > > Pozdrawiam myślących :-).
    > >
    > > A wc**** ciągle swoje ,...
    > > I lepiej nie ujawniaj tych swoich "pewnych" na 111% (tak jak snw przy 5,8x ,... pamiętasz jeszcze ???) typów .
    > > I czekaj sobie SPOKOJNIE przez kolejne 17 lat ,.. masz już w tym wprawę
    > > co do "myślących" to są oni już od dawna na innych spółkach , bo GPW ucieka , a ten gniot (snw) się kisi od 2 lat
    >
    > Scett, najważniejsze jest to, że ty jesteś na ostatniej prostej. Teraz już z górki :-D.

wcpunk. ...
    możesz sobie pisać w dowolnej ilości te swoje j.w. czarne pseudoPROROCTWA*,...
    na mnie nie robią one ŻADNEGO wrażenia , i jeśli jestem na prostej , to jak może być z GÓRKI ? ? ? , chyba że chodzi ci o taką "prostą" z jaką mamy do czynienia na holdzie snw tj. cały czas w DÓŁ od 2 lat , a tak naprawdę od ostatniego dodruku (MILIARD) akcji 2007 czy 2009 rok

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _
    ( * ) tak samo jak pisałeś o snw po 50 czy 100 zet
  • Re: Przygotowania do kolejnej pandemii.Szczepionka na glupotę Autor: cmpunk [31.61.239.*]
    Scett, powiedziałbym, że to autostrada do nieba, ale to raczej nie w tą stronę. A na końcu tej prostej czeka już Harari, który będzie wiedział, co z tobą zrobić x-D.
  • Re: Przygotowania do kolejnej pandemii.Szczepionka na glupotę Autor: mroz [46.134.154.*]
    cempek pora na dawkę leków !!
    Dnia 2022-11-07 o godz. 12:24 mroz napisał(a):
    > cempek pora na dawkę leków !!

Będą za darmo rozdawać wkrótce, częstuj się :-).
    Dnia 2022-11-07 o godz. 12:10 cmpunk napisał(a):
    > Scett, powiedziałbym, że to autostrada do nieba, ale to raczej nie w tą stronę. A na końcu tej prostej czeka już Harari, który będzie wiedział, co z tobą zrobić x-D.

wc **** .
    Czy ten/ta Harari czeka tam z jakimś daniem mięsnym , czy może razem ze swoim mężem/żoną ???
    a może da MNIE 9 k za spotkanie ze MNĄ * ???
    tak, czy inaczej , jak już pisałem nie interesuje mnie to zupełnie .
    I tyle w temacie , . . . "sanwila" na dziś

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _
    ( * ) bo ja za spotkanie z nim nie dałbym nawet 1 akcji snw ~1,10 zł
    Dnia 2022-11-07 o godz. 12:29 ~J-23 napisał(a):
    > Dnia 2022-11-07 o godz. 12:10 cmpunk napisał(a):
    > > Scett, powiedziałbym, że to autostrada do nieba, ale to raczej nie w tą stronę. A na końcu tej prostej czeka już Harari, który będzie wiedział, co z tobą zrobić x-D.
    >
    > wc **** .
    > Czy ten/ta Harari czeka tam z jakimś daniem mięsnym , czy może razem ze swoim mężem/żoną ???
    > a może da MNIE 9 k za spotkanie ze MNĄ * ???
    > tak, czy inaczej , jak już pisałem nie interesuje mnie to zupełnie .
    > I tyle w temacie , . . . "sanwila" na dziś
    >
    > _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
    > ( * ) bo ja za spotkanie z nim nie dałbym nawet 1 akcji snw ~1,10 zł

Scett, przekonasz się za niedługo. Pamiętaj, co mówił o transhumaniźmie i w jaki sposób to osiągną. :-)
[x]
SANWIL 3,73% 1,53 2025-09-23 17:04:19
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.