Kolejna pandemia to kwestia czasu - ostrzegają epidemiolodzy i podkreślają, że tym razem musimy się lepiej przygotować. Powołano już nawet międzynarodową koalicję ds. szczepień.
Taaa-- aa kkkk SZCZEPIONKA dopiero za 100 dni , a sztuczna ANTYWIRUSOWA (z atestem brukselskim) skóra dostępna od ręki ,... I już NIE jednemu życie uratowała
kiedy wy gamonie w koncu zrozumiecie ze chocby spadlo na ziemie 100 nowych pandemii I 1000 plag egispskich to to z sanwilem nie ma najmniejszego zwiazku. Daliscie sie oglupic ze to spolka covidowa, uwierzyliscie to, tymczasem to nie ma z rzeczywistoscia absolutnie nic wspolnego.
Kolejna pandemia. Można postawić pytanie- kiedy? I co może nią być? Każdy może sobie odpowiedzieć na to pytanie. Już pisałem, mam pewne typy, niektóre mogłyby zaskoczyć. Dlatego spokojnie trzeba poczekać. Pozdrawiam myślących :-).
Dnia 2022-11-07 o godz. 08:21 cmpunk napisał(a): > Kolejna pandemia. > Można postawić pytanie- kiedy? I co może nią być? > Każdy może sobie odpowiedzieć na to pytanie. > Już pisałem, mam pewne typy, niektóre mogłyby zaskoczyć. > Dlatego spokojnie trzeba poczekać. > Pozdrawiam myślących :-).
A wc**** ciągle swoje ,... I lepiej nie ujawniaj tych swoich "pewnych" na 111% (tak jak snw przy 5,8x ,... pamiętasz jeszcze ???) typów . I czekaj sobie SPOKOJNIE przez kolejne 17 lat ,.. masz już w tym wprawę co do "myślących" to są oni już od dawna na innych spółkach , bo GPW ucieka , a ten gniot (snw) się kisi od 2 lat
Dnia 2022-11-07 o godz. 11:15 ~J-23 napisał(a): > Dnia 2022-11-07 o godz. 08:21 cmpunk napisał(a): > > Kolejna pandemia. > > Można postawić pytanie- kiedy? I co może nią być? > > Każdy może sobie odpowiedzieć na to pytanie. > > Już pisałem, mam pewne typy, niektóre mogłyby zaskoczyć. > > Dlatego spokojnie trzeba poczekać. > > Pozdrawiam myślących :-). > > A wc**** ciągle swoje ,... > I lepiej nie ujawniaj tych swoich "pewnych" na 111% (tak jak snw przy 5,8x ,... pamiętasz jeszcze ???) typów . > I czekaj sobie SPOKOJNIE przez kolejne 17 lat ,.. masz już w tym wprawę > co do "myślących" to są oni już od dawna na innych spółkach , bo GPW ucieka , a ten gniot (snw) się kisi od 2 lat
Scett, najważniejsze jest to, że ty jesteś na ostatniej prostej. Teraz już z górki :-D.
Dnia 2022-11-07 o godz. 11:39 cmpunk napisał(a): > Dnia 2022-11-07 o godz. 11:15 ~J-23 napisał(a): > > Dnia 2022-11-07 o godz. 08:21 cmpunk napisał(a): > > > Kolejna pandemia. > > > Można postawić pytanie- kiedy? I co może nią być? > > > Każdy może sobie odpowiedzieć na to pytanie. > > > Już pisałem, mam pewne typy, niektóre mogłyby zaskoczyć. > > > Dlatego spokojnie trzeba poczekać. > > > Pozdrawiam myślących :-). > > > > A wc**** ciągle swoje ,... > > I lepiej nie ujawniaj tych swoich "pewnych" na 111% (tak jak snw przy 5,8x ,... pamiętasz jeszcze ???) typów . > > I czekaj sobie SPOKOJNIE przez kolejne 17 lat ,.. masz już w tym wprawę > > co do "myślących" to są oni już od dawna na innych spółkach , bo GPW ucieka , a ten gniot (snw) się kisi od 2 lat > > Scett, najważniejsze jest to, że ty jesteś na ostatniej prostej. Teraz już z górki :-D.
wcpunk. ... możesz sobie pisać w dowolnej ilości te swoje j.w. czarne pseudoPROROCTWA*,... na mnie nie robią one ŻADNEGO wrażenia , i jeśli jestem na prostej , to jak może być z GÓRKI ? ? ? , chyba że chodzi ci o taką "prostą" z jaką mamy do czynienia na holdzie snw tj. cały czas w DÓŁ od 2 lat , a tak naprawdę od ostatniego dodruku (MILIARD) akcji 2007 czy 2009 rok
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ ( * ) tak samo jak pisałeś o snw po 50 czy 100 zet
Scett, powiedziałbym, że to autostrada do nieba, ale to raczej nie w tą stronę. A na końcu tej prostej czeka już Harari, który będzie wiedział, co z tobą zrobić x-D.
Dnia 2022-11-07 o godz. 12:10 cmpunk napisał(a): > Scett, powiedziałbym, że to autostrada do nieba, ale to raczej nie w tą stronę. A na końcu tej prostej czeka już Harari, który będzie wiedział, co z tobą zrobić x-D.
wc **** . Czy ten/ta Harari czeka tam z jakimś daniem mięsnym , czy może razem ze swoim mężem/żoną ??? a może da MNIE 9 k za spotkanie ze MNĄ * ??? tak, czy inaczej , jak już pisałem nie interesuje mnie to zupełnie . I tyle w temacie , . . . "sanwila" na dziś
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ ( * ) bo ja za spotkanie z nim nie dałbym nawet 1 akcji snw ~1,10 zł
Dnia 2022-11-07 o godz. 12:29 ~J-23 napisał(a): > Dnia 2022-11-07 o godz. 12:10 cmpunk napisał(a): > > Scett, powiedziałbym, że to autostrada do nieba, ale to raczej nie w tą stronę. A na końcu tej prostej czeka już Harari, który będzie wiedział, co z tobą zrobić x-D. > > wc **** . > Czy ten/ta Harari czeka tam z jakimś daniem mięsnym , czy może razem ze swoim mężem/żoną ??? > a może da MNIE 9 k za spotkanie ze MNĄ * ??? > tak, czy inaczej , jak już pisałem nie interesuje mnie to zupełnie . > I tyle w temacie , . . . "sanwila" na dziś > > _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ > ( * ) bo ja za spotkanie z nim nie dałbym nawet 1 akcji snw ~1,10 zł
Scett, przekonasz się za niedługo. Pamiętaj, co mówił o transhumaniźmie i w jaki sposób to osiągną. :-)