Niestety spółka jest tragicznie żenująca, wycena na poziomie bankruta, ukraińskie spółki zdemolowane wojna wyceniane nawet lepiej c/wk.
Co najdziwniejsze to fakt że spółka zarabia, płaci dywidendę a mimo tego nic z tego nie wynika dla akcjonariuszy.
Ostatnie sesje cudów. Cig, mlsystem, datawalk amica wyniki dramat a kursy rosną po kilkanaście %!!!!
Tu 80mln netto przy kapitalizacji 180mln i dalej nic.
Trudno w to uwierzyć ale jednak.
Skazani na wieczny kibel.
Byłem tu chwilę, ale póki co zwiałem dość szybko. Niby się tutaj raczej nie traci, ale wkurza gdy inne spółki mocno walą do góry. Jednak ciągle obserwuje, bo na początku roku podobnie było z Sunexem, który też się kisił, a obroty miał z reguły w okolicy 20 - 50 tys dziennie, co przez osoby na forum było uważane za duży sukces. A później kurs w końcu wybił, obroty się regularnie zwiększały i wyszła z tego spółka roku na GPW. Niestety wtedy nie wszedłem, bo nie wierzyłem że mogą być tam takie wzrosty i pociąg mi odjechał. Po takiej nauczce stawiam na Mirbud, bo liczę że w 2023 to będzie drugi Sunex , ale Stalprofil w moim prywatnym rankingu to również mocny kandydat na długą pozycję, chociaż chyba jeszcze nie teraz.
Daj spokój, to jest giełdowy trup... Tu każdy tylko próbuje się ewakuować. Wszystko wokół pięknie rosło to ścierwo cały czas gnije. Kto normalny i po co ty zainwestuje? Zero płynności, marna dywidenda, związki zawodowe i Arcellor w akcjonariacie...