Autor: ~Leszcz [83.3.81.*] 2022-08-22 12:02 hahah no tak, jasne. Wszystko jest ok, jest super :) zblizamy się do 2 zł, ale to bardzo dobrze :) niezła sekta sie tu zrobiła. ja opchnałem wszystko co miałem po 2,7-2,8 i zobaczycie ze wroce tu po 2 razy wiecej akcji jak sprzedam unimota kupionego po 50 :)
i dobrze zrobiłeś leci to jak kamień w wodę spadło 60 procent popytu nie ma bankruty lepiej się zachowują wczoraj rzucił 10 K i zrobił wycenę poniżej 10 milionów przy 4 milionahc zarobionych w ostatnich dwóch latach kto to ogarnie czego tak śmierdzi sytuacja absurdalna zaraz odwiozą mnie do Tworek
Czytałem twoje wpisy, raczej histerie, na bumechu, czy ty tak zawsze panikujesz? Post o tym , że sprzedałeś po 2,7 się sprawdził, wychodzi na to ,że jesteś członkiem sekty skoro odkupiłeś, tylko napisz 9 jakiej ilości mówisz, bo jeśli leszczowej, to nie jestem zainteresowany spółka, tylko szybkim zyskiem. Dla mnie nie ma znaczenia co będzie. Będzie dół, trudno , życie. Jednak jako że jestem na gpw od początku istnienia, nie takie rzeczy się widziało. P.s. tacy nerwowi jak Ty kończą zawsze tak samo. Dospiewaj sobie jak.
W zyciu nie miałem bumechu dzbanie. A ecoteca sprzedałem tyle ze kupiłem 800 akcji unimotu za 50 zł :) a ty tkwij dalej w tym szambie... diamentowe rece hahahaha