Mamy nową prezes spółki. Kobieta mówiąc delikatnie odstrasza , mogę się mylić ale widziałem jakieś promocje zdrowej żywności i inne g.na w internecie. Podobno jest też jakiś blog, później się zapoznam. Czlowiek- nikt, człowiek z nikąd. Kilka dni temu zrezygnowały osoby z zarządu, wczoraj kolejna. Ktoś wyjaśni?
Nie wiem czy dobrze kojarzę rozumiem. Zarząd który powołał prezes teraz rezygnuje ? Mają coś na sumieniu a w razie czego odpowie za wszystko Karolina, która się na niczym nie zna. Widziałem język angielski podstawowy, język niemiecki podstawowy, ukończona szkoła gospodarki wiejskiej czy coś podobnego... Jak ona chce się dogadywać z kimś z zagranicy? Na migi czy może po prostu da mu michę bigosu i powie ,,żryj".
Dnia 2022-11-04 o godz. 12:46 ~B51 napisał(a): > co Ty z tym Orlenem ? tu nie ma zadnych poszlak.
Zwykły spamer. Przez takich jak on ktoś kto kupił akcje zastanawia się czy nie znalazł się na forum spółki zajmującej się elektrowstrząsami leczniczymi a nie budową sieci ładowarek samochodowych.