• Newsletter Autor: ~Invest [185.48.129.*]
    Ciekawa informacja :)

"Dodatkową, ciekawą informacją jest rozpoczęcie developmentu projektu "Egypt Frontiers" przez naszą spółkę zależną FrogVille Games.
    Gra realizowana jest w bezpośredniej współpracy z PlayWay S.A. i to właśnie PLW finansuje i koordynuje przebieg oraz rozliczanie kamieni milowych. "
  • Re: Newsletter Autor: ~Antek [46.204.64.*]
    Ja dobieram kazdego dnia
  • Re: Newsletter Autor: ~Invest [185.48.129.*]
    Też od czasu do czasu coś skubnę
  • Re: Newsletter Autor: ~P2c [78.8.233.*]
    patrząc po obrotach ..... na razie bez egzaltacji.
    ale trzymam kciuki niech na początek cena dojdzie do tej po której uplynnilem większość, tj. powyżej 14.
    patrze tez na ich atomjelly może tam niebawem ruszy inaczej trzeba będzie ciąć straty po 2 latach
    Obroty się raczej nie pojawia dopóki nie będzie jakiegoś fajnego espi. Trzeba poczekać
  • Re: Newsletter Autor: ~Gracz [37.30.108.*]
    W tym roku nie widzę szans na wzrosty bo niby pod co? Raport pogłębi stratę i zabierze kilka zł z kasy. Dla mnie sukcesem byłoby gdyby zyski kwartalne pokryły koszty bieżące, jednak patrząc realnie stawiam na - 200k po zbilansowaniu, gra nie zarabia tyle, żeby pokryła koszty takiego sztabu pracujących ludzi, koszty stałe no i w końcu koszty zarządu. Muszą być gry, żeby był zysk.
    Też nie wydaje mi się żeby miało jakoś urosnac w tym roku, ale spaść też nie powinno przy takiej cap. Strata w raporcie q3 raczej nie bedzie dla nikogo zaskoczeniem, jak ktos sledzil sprzedaz MMS21. Może trochę podrośnie jeśli uwina się z konsolami do końca roku. Myślę że pierwszy wiekszy wzrost będzie po ogłoszeniu daty premiery którejś z gier. Ciekaw jestem czy z którąś się uwina do końca pierwszego kwartału 2023
  • Re: Newsletter Autor: ~Xyz [185.200.82.*]
    Podoba mi się to, że spółka umie słuchać i jak często mogliśmy mieć zastrzeżenia do komunikacji tak Newsletter to bardzo dobry pomysł.
    Wedlug mnie data premiery była porażką, nie sama gra.
    Pozytywne jest to, że wyciągną wnioski na przyszłość i może będzie jeszcze dużo powodów do uśmiechu.
  • Re: Newsletter Autor: ~Zyx [185.200.82.*]
    Już się zastanawiałem co z tym newsletterem, ale właśnie dziś przyszedł email.
    Zachęcam do sprawdzenia.
[x]
P2CHILL 1,97% 4,14 2025-10-17 16:31:46
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.