• WRACAMY NA 0.40 / 0.50 Autor: ~LALKA [46.204.4.*]
    Tak może być i na to wszystko wskazuje. Komuś coś nie wyszło tutaj i nie nazbierał po taniości.
  • Re: WRACAMY NA 0.40 / 0.50 Autor: ~Kroledward1 [91.240.139.*]
    Mam nadzieję że na 2 zł wrócimy, ale ja jestem glupi a nadzieja moja matka.
  • Re: WRACAMY NA 0.40 / 0.50 Autor: ~Jacobb [188.146.4.*]
    Nie chcę Wam psuć humoru ale karmienie dopiero się zaczyna moim zdaniem i tapety po 30gr będzie dużo i tylko od nas zależy czy znowu nakarmią misia sztucznym miodem. Spółka dalej jest w du..e i nie ma nawet jednego dema a upychają nam papier z 200% biciem pod opowiadanki bez pokrycia w rzeczywistości. Zwróćcie uwagę ile już kasy przewalili i nic. Ja grzecznie czekam na raport bo po nim moim zdaniem dopiero zacznie się promocja :)
    Kolejny raz podkreślam, że uwierzę jak zobaczę a nie jak usłyszę od prezesika :)))))
  • Re: WRACAMY NA 0.40 / 0.50 Autor: ~Maklerrrr [31.61.243.*]
    Oj,mamy zupełnie inne spostrzeżenia na temat obecnej sytuacji w spółce TGS :)
    Moim zdaniem kto miał się "wysypać" już dawno to zrobił, miał wiele "okazji" do pozbycia się akcji.
    Obecny kurs 0,30 moim zdaniem jest to w tej chwili mocno uklepane dno. Piszesz że spółka przewaliła kasę, wiele jej nie było :)
    Sumując pożyczkę 400k i 300k z raisemmana mamy 700k, łatwo przeliczyć że na wydanie gry, o demie nie wspomnę jest to kwota mocno niewystarczająca.
    Movie Games gdyby chciało z nami "zatańczyć " zrobili by zwykły dodruk, nie bawili by się w prawo poboru.
    Wszystkim zależy, mam tu na myśli Movie Games, TGS, Flint Arts na wydaniu Nigcht Club Manager, możemy być spokojni o wydanie gry, nikomu nie opłaca się by jej nie wydać :)
    Oczywiście trwają zagrywki z każdej ze stron, jak nie wiadomo o co chodzi, chodzi o $$$$$$
    W dniu dzisiejszym na czacie Wcześniak sam przyznał że konflikt między TGS a Flint Arts to błachostka :) Czyli szybko się dogadają, policytują :)
    Ps.
    Jacobbie coś czuję że z prawa poboru mało skorzystałeś :)
  • Re: WRACAMY NA 0.40 / 0.50 Autor: ~Jacobb [188.146.204.*]
    Wcale nie skorzystałem Makler. Jak większość oszukanych :)
    Spotkamy się tu w marcu i zobaczymy kto miał rację. Obyś to był Ty :)
    Czekam na Twój komentarz po raporcie. Czas pokaże czy dalej nas robią w ch...
[x]
TRUEGS 6,77% 0,28 2026-05-15 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.