• Ale jak to? Autor: ~Lol [5.184.248.*]
    Przecież już miało nie być podaży, a tu proszę...ktoś na siłę butem będzie upychał 50k na 0.42?? Czyli po wczorajszym spektakularnym wybiciu (pierwszym od ponad 2 miechów) w dwa dni zjedziemy do bazy. Brawo. A miało być tak pięknie...
  • Re: Ale jak to? Autor: ~Opinia [188.146.12.*]
    Bardziej dziwi że żaden z forumowych milionerów nie łyknął tego pakieciku.
    Przecież to tylko 20 tys zł
  • Re: Ale jak to? Autor: ~gracz [83.26.199.*]
    Chyba Prezes obraził się, że infa żadnego nie daje,albo raczej wzrosty mu nie na rękę.
  • Re: Ale jak to? Autor: ~Lol [5.184.248.*]
    Lepiej żeby za chwilę nie okazało się znowu, że to prezio albo żonka walą drobnymi aby objąć resztę emisji. Nie chce mi się nawet sprawdzać czy mają jeszcze coś do upłynnienia z serii nie objętej lockupem. Chętnych na objęcie reszty jakoś nie widać, a zaraz konic roku.
  • Re: Ale jak to? Autor: ~Zaślepka [190.2.132.*]
    Im bliżej września 2023 tym gorzej będzie 100mln akcji w obrocie !!! Przez to grubi się nie pakują? Bo załóżmy obejma emisję z locupem na rok i będą na końcu kolejki do sprzedaży? I kto nam podbije kurs jeśli nie prezes? Nikt? Spekulanci? Coraz mniejsze nadzieja cóż było uciekać na ostatnim rajdzie na 65gr.
    Grubas znajdzie sposób żeby zejść z zyskiem, a Prezes z żoną nie jest w stanie objąć tej emisji,choć może lepiej by bylo.Wynikaloby z tego że przecenił rynek.Ale ja jestem spokojny emisja raczej już objęta za daleko z tymi magazynami zaszli.
  • Re: Ale jak to? Autor: ~jw [46.175.109.*]
    A widziałeś gdzieś jakieś info o tym objęciu? Bo oprócz tego 1mln co małżeństwo objęło, to raczej nic nie ma.
  • Re: Ale jak to? Autor: ~Opinia [188.146.1.*]
    1.5 mln objęli
    I właśnie to że nie ma informacji jest podejrzane, a muszą o tym teraz informować.Moze podać info z serią innych dobrych espi. Ta cisza mi nie pasuje.
  • Re: Ale jak to? Autor: ~Opinia [188.146.1.*]
    Dla mnie bez różnicy
    Czekam na późne lato 2023
    Myślę że będzie to parę miesięcy wcześniej ale szczyt 2023 warto zbierać puki tanio.
  • Re: Ale jak to? Autor: ~Opinia [188.146.12.*]
    Małżeństwo ma teraz okres zamknięty do publikacji raportu
  • Re: Ale jak to? Autor: ~Leszcze [5.173.41.*]
    Niestety wzrosty już były.
  • Re: Ale jak to? Autor: ~Ygrek [83.5.250.*]
    Właściwie to nic nie muszą, jeśli pozostałe 8,5 mln objęły 2 podmioty po połowie, albo jest ich więcej, to żaden z nich nie przekroczy 5% i nie będzie musiał informować KNF i rynku. Tylko spółka po 28 grudnia puści podsumowanie subskrypcji akcji serii D i na tym koniec. Ta cisza jest dobijająca...
[x]
MTENERGIA -3,42% 0,28 2023-06-01 15:46:31
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.