• 21.11. Autor: ~bldjrk [88.220.51.*]
    W tym dniu ma ukazać się raport za III kwartał. Ciekawe, jakie pokażą wyniki sprzedaży ilościowe i finansowe? Mam nadzieję, że przy współpracy z Indiami bedą to dobre dane, bo już czas najwyższy :) Pewnie do czasu wyników obroty na akcjach będą niewielkie, ale działania trolla będą spotęgowane. Tak bywało już wcześniej. Moderator powinien zwrócić na to uwagę. Pozdrawiam inwestorów.
  • Re: 21.11. Autor: ~Realistabis [185.56.211.*]
    Jedyna pewna rzecz,którą raport ujawni,to wpływy w wysokości 0,2 mln euro z sierpnia,czyli III kw.
    https://www.bankier.pl/wiadomosc/BRASTER-S-A-Otrzymanie-zamowienia-w-ramach-wspolpracy-w-zakresie-dystrybucji-i-sprzedazy-urzadzen-medycznych-Spolki-w-Indiach-8387039.html
    Raczej innych niespodzianek nie będzie.
    Być może ta wpłata zmniejszy zobowiązania i w raporcie powinno to być podane.
    W mojej opinii o wiele ciekawsza informacja będzie 30 listopada,zakładam,że wiemy o co chodzi.
    Czy pozytywna?
    To się okaże.
  • Re: 21.11. Autor: ~Inv [83.28.249.*]
    Nie wiem o co chodzi
    Może jakaś podpowiedź?
    Proszę:
    https://www.bankier.pl/wiadomosc/BRASTER-S-A-Zawarcie-porozumienia-z-administratorem-zastawu-i-hipoteki-na-rzecz-obligatariuszy-obligacji-serii-A-8307393.html
  • Re: 21.11. Autor: ~vII [31.61.247.*]
    Nie zapominaj o Bułgarii. Tam przecież wprowadzili Brastera wcześniej. Może pojawią się też wpływy z tego obszaru? Tak czy siak, czekamy na raport.
    Ja nie mam nic przeciw temu.
    Przypuszczam jednak,że Prezes pochwaliłby się gdyby był jakiś znaczny wpływ,jak pochwalił się w sierpniu Indiami.
    Raczej uważam,że raport będzie neutralny dla kursu,bo info o Indiach z sierpnia,jest już w cenach.
    Natomiast infa o spłacie kolejnej raty na koniec listopada,jeszcze w cenach nie ma.
    Jeszcze nie wiemy,czy będzie spłacona w całości,czy w części,czy wcale.
    Zatem info z 30 listopada będzie miało większy wpływ na kurs,niż raport.
    Nie wiem czemu Zarząd,jakby ustał w dokupowaniu akcji.

• Re: 21.11. Autor: ~Nat [5.173.232.*]
    Poczekamy i zobaczymy:)
  • Re: 21.11. Autor: ~vII [31.61.247.*]
    Ostatnie zakupy w połowie października. Od końcówki października weszli chyba w okres zamknięty.
    Tak może być,30 dni przed publikacją raportu za III kw.
[x]
BRASTER -4,92% 0,58 2023-05-04 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.