W tym dniu ma ukazać się raport za III kwartał. Ciekawe, jakie pokażą wyniki sprzedaży ilościowe i finansowe? Mam nadzieję, że przy współpracy z Indiami bedą to dobre dane, bo już czas najwyższy :) Pewnie do czasu wyników obroty na akcjach będą niewielkie, ale działania trolla będą spotęgowane. Tak bywało już wcześniej. Moderator powinien zwrócić na to uwagę. Pozdrawiam inwestorów.
Jedyna pewna rzecz,którą raport ujawni,to wpływy w wysokości 0,2 mln euro z sierpnia,czyli III kw. https://www.bankier.pl/wiadomosc/BRASTER-S-A-Otrzymanie-zamowienia-w-ramach-wspolpracy-w-zakresie-dystrybucji-i-sprzedazy-urzadzen-medycznych-Spolki-w-Indiach-8387039.html Raczej innych niespodzianek nie będzie. Być może ta wpłata zmniejszy zobowiązania i w raporcie powinno to być podane. W mojej opinii o wiele ciekawsza informacja będzie 30 listopada,zakładam,że wiemy o co chodzi. Czy pozytywna? To się okaże.
Ja nie mam nic przeciw temu. Przypuszczam jednak,że Prezes pochwaliłby się gdyby był jakiś znaczny wpływ,jak pochwalił się w sierpniu Indiami. Raczej uważam,że raport będzie neutralny dla kursu,bo info o Indiach z sierpnia,jest już w cenach. Natomiast infa o spłacie kolejnej raty na koniec listopada,jeszcze w cenach nie ma. Jeszcze nie wiemy,czy będzie spłacona w całości,czy w części,czy wcale. Zatem info z 30 listopada będzie miało większy wpływ na kurs,niż raport. Nie wiem czemu Zarząd,jakby ustał w dokupowaniu akcji.