• Ściana nie do przejścia Autor: b-f [109.42.113.*]
    J/w
  • Jak tam 2-3 zł też nie było do przejścia ? buhahaha :)) Autor: ~Darek [83.26.8.*]
    ghost_men/b-f/azatem/matti/anka/wyluozowany/er/obiektywnie/prezes/b-f/itd Nie ośmieszaj się wieloniku z spółdzielni prezia nie dawno wyłeś że 3 jest nie do przejścia hahaha a dziś zostałeś pośmiewiskiem na forum :))) powiedź prezesowi że wycie i wypociny jakie piszecie tutaj dla niego są zerem :))) i nikogo już na nim one nie robia wrażenia :))) niech prezes najmie nowych trolii z wyższych wykształceniem bo wasz to poniżej gimnazjum jest :))))
  • Re: Jak tam 2-3 zł też nie było do przejścia ? buhahaha :)) Autor: ~Kriss [162.255.45.*]
    Dnia 2022-11-03 o godz. 11:33 ~Darek napisał(a):
    > ghost_men/b-f/azatem/matti/anka/wyluozowany/er/obiektywnie/prezes/b-f/itd Nie ośmieszaj się wieloniku z spółdzielni prezia nie dawno wyłeś że 3 jest nie do przejścia hahaha a dziś zostałeś pośmiewiskiem na forum :))) powiedź prezesowi że wycie i wypociny jakie piszecie tutaj dla niego są zerem :))) i nikogo już na nim one nie robia wrażenia :))) niech prezes najmie nowych trolii z wyższych wykształceniem bo wasz to poniżej gimnazjum jest :))))

Dokładnie Darek :) ten wielonik z spółdzielni prezia dalej myśli że jego wypociny ktoś czyta i będzie brał pod uwagę hahaha :))) niech lepiej skończy to gimnazjum bo aż wstyd aby takim temp............być w dzisiejszych czasach :) aż dziw bierze że jeszcze takie nieuki się znajdują :)))
  • Re: Jak tam 2-3 zł też nie było do przejścia ? buhahaha :)) Autor: ~Darek [83.26.8.*]
    Dnia 2022-11-03 o godz. 11:36 ~Kriss napisał(a):
    > Dnia 2022-11-03 o godz. 11:33 ~Darek napisał(a):
    > > ghost_men/b-f/azatem/matti/anka/wyluozowany/er/obiektywnie/prezes/b-f/itd Nie ośmieszaj się wieloniku z spółdzielni prezia nie dawno wyłeś że 3 jest nie do przejścia hahaha a dziś zostałeś pośmiewiskiem na forum :))) powiedź prezesowi że wycie i wypociny jakie piszecie tutaj dla niego są zerem :))) i nikogo już na nim one nie robia wrażenia :))) niech prezes najmie nowych trolii z wyższych wykształceniem bo wasz to poniżej gimnazjum jest :))))
    >
    > Dokładnie Darek :) ten wielonik z spółdzielni prezia dalej myśli że jego wypociny ktoś czyta i będzie brał pod uwagę hahaha :))) niech lepiej skończy to gimnazjum bo aż wstyd aby takim temp............być w dzisiejszych czasach :) aż dziw bierze że jeszcze takie nieuki się znajdują :)))

To chyba jakaś rodzina z zarządem zauważ te same wypociny na forum :))) najwyższy czas zrobić porządki ...................:) ale jak to mówią karma wraca i wróci i wywali ich wszystkich :) a wtedy będzie piękny widok :)))
  • Re: Jak tam 2-3 zł też nie było do przejścia ? buhahaha :)) Autor: b-f [109.42.112.*]
    A ten znowu sam ze sobą pisze :) To jak wytłumaczysz ten marazm co widać na wykresie?!
  • Re: Jak tam 2-3 zł też nie było do przejścia ? buhahaha :)) Autor: ~Darek [162.255.45.*]
    No widzisz brakuje ci odpowiedzi na swoje wypociny jakie wcześniej pisałeś dziś zostało z ciebie mega pośmiewisko i musisz pisać sam do siebie z wielu nicków tylko że styl i wypociny te same i każdy już wie i żadne nowe nicki nic ci nie pomogą :))) a więc nie ośmieszaj się już więcej bo tylko robisz z siebie błazna jak w utym tego roku kurs 2-3 zł nie do przejścia hahaha :))) własnie widzimy kurs prawie 4 zł hahaha :))) musisz dziecko sie sporo uczyć bo jak widać żadnej wiedzy nie masz i nie posiadasz a więc możesz tylko wypociny pisać :)))
  • Re: Jak tam 2-3 zł też nie było do przejścia ? buhahaha :)) Autor: b-f [109.42.114.*]
    Udowodnij, że piszę z więcej nicków niż ten jeden, a zwrócę Ci honor. Śmiem twierdzić, że już w tym momencie nie zdołasz się obronić.
  • Re: Jak tam 2-3 zł też nie było do przejścia ? buhahaha :)) Autor: ~Darek [83.26.8.*]
    Prawda zabolała hahaha pozdrów prezia z spółdzielni bo jego dni się kończą .........tak jak twoje wypociny o 2-3 zł nie do przejścia hahaha
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [109.42.113.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Jak tam 2-3 zł też nie było do przejścia ? buhahaha :)) Autor: b-f [95.90.253.*]
    Cóż za merytoryka. Taki sam poziom jak Twoje IQ. Gratulacje.
  • Re: Jak tam 2-3 zł też nie było do przejścia ? buhahaha :)) Autor: b-f [109.42.113.*]
    Jak tam Darku, Krisie, Kontraktowy i wiele innych... Dogadaj się z resztą i zacznijcie porządnie dobierać bo w przeciwnym razie pieniądze Twojego życia zostaną zamrożone tu na wieki!!! My też czekamy aż kurs się przebije przez magiczne 4 zł ponieważ również chcemy zarobić. Ale tylko Ty jeden masz tyle kasy by dobierać każdego dnia :)
  • Re: Ściana nie do przejścia Autor: ghost_man [46.171.121.*]
    któregoś dnia te wszystkie zlecenia do 4,00 zostaną wciągnięte jednym pociągnięciem ...
    i moim zdaniem kurs podejdzie ponad 4,20 po czym opadnie poniżej 4,00 ponownie .. tak bym to rozegrał ..:) :)
    gdybym był GRUBASKIEM :) :)
  • Re: Ściana nie do przejścia Autor: ~Azatem [178.217.140.*]
    O matko!! Skąd wiedzialeś?
    (piszę ten komentarz przy stanie 4,14)

Przyznaj się, że to Ty jesteś kontraktowy i bawisz się kursem razem z Prezesem, żebyśmy zeszli na zawał a nasi spadkobiercy oddadzą akcje za grosze nie widząc jaki w nich drzemie potencjał.. .

Bardzo sprytnie ;)

• Re: Ściana nie do przejścia Autor: b-f [109.42.114.*]
    Słuszne spostrzeżenie Azatem :)
    hihi .. :) :)

jak się siedzi tyle lat na tym naszym "grajdole" to pewne schematy się zapamiętuje .. :) :)
    one się nie zmieniają od lat sposób gry duże kapitału jest od lat taki sam - trudno przewidzieć dzień ( datę ) dlatego napisałem pewnego dnia - najcześciej "grubasek" szuka jakiejś "podkładki" pod swoją zagrywkę typu info, plotka ale czasami struna jest juz tak napięta (gdy zachodzi duże prawdopodobieństwo, że więcej się nie osiągnie) że trzeba to zrobić bez podkładki :) :)
    teraz takie same batoniki powinny się zbierać w okolicy 3,95 - 4,05 aby wymusić popyt na poziomie 4,30 - 4,40
    Dnia 2022-11-07 o godz. 09:08 ~Azatem napisał(a):
    > O matko!! Skąd wiedzialeś?
    > (piszę ten komentarz przy stanie 4,14)
    >
    > Przyznaj się, że to Ty jesteś kontraktowy i bawisz się kursem razem z Prezesem, żebyśmy zeszli na zawał a nasi spadkobiercy oddadzą akcje za grosze nie widząc jaki w nich drzemie potencjał.. .
    >
    > Bardzo sprytnie ;)
    >

a tak na marginesie gdzie jest Bełkot .. ??
    w szkole jeszcze siedzi .... ?? :) :)

na poważnie zaś - gdybym był w stanie sterować kursem na pewno nie siedziałbym na jakimś forum i w dodatku jeszcze rysował technicznie, przewidywał zachowanie kursu .. :) :)

dla mnie w grze na giełdzie liczy się technika + obserwacja zachowania kursu, jak widać oko mnie jeszcze nie zawodzi .. :) :)

w jakim celu tu jest Bełkot nie mam pojęcia ale przypuszczalnie taki jest styl gry tej grupy, bo zakładam że to nie jest jedna osoba, bardziej cos na zasadzie "grupki" z forum ponieważ na paru spółkach w ten sposób "mieszają"

przyznam się że tak prymitywnego pisania chyba jeszcze nie widziałem na forum żadnym, może jest tu po to aby właśnie tak wku...ć wszystkich normalnych :) :)
  • Re: Ściana nie do przejścia Autor: ~Azatem [178.217.140.*]
    Jeśli jego celem były wzrosty to cel ten właśnie osiągnął - nie tyle nawet z uwagi na dzisiejszy kurs, ile z powodu ponadnormatywnej wartości obrotów. Chyba że istotnie czeka na walne i informacje o ewentualnej dywidendzie.
    Jeśli poczuł się usatysfakcjonowany, to być może zniknie z Monnari.

Obawiam się jednak że zostanie a przesłanką decydującą jest ilość minusów, które właściwie "z pupy" (czyt. bez powodu) dostają nasze komentarze. To tez element strategii dyskredytującej adwersarzy.
  • Re: Ściana nie do przejścia Autor: ~wyluzowany [91.235.230.*]
    Te minusy nie są bez powodu, azatem, matti, ghost_man, wszyscy jesteście z jednej spółdzielni kontraktowego. Manipulujecie wszyscy razem. Ja jako jedyny nie dałem się was wyleszczyć z akcji. Nawet rozczarowany i dywidendowy sprzedał akcje pod wpływem waszych manipulacji. Chłopaki, czekam na obiecaną przez was dywidendę we czwartek. Bez odbioru.
    Dnia 2022-11-07 o godz. 15:47 ~wyluzowany napisał(a):
    > Te minusy nie są bez powodu, azatem, matti, ghost_man, wszyscy jesteście z jednej spółdzielni kontraktowego.

no widzisz Azatem jesteśmy kontraktowi .. :) :) hihihi

• Re: Ściana nie do przejścia Autor: ~Azatem [85.117.28.*]
    Że Ty jesteś to się domyśliłem po dzisiejszym dniu, ale że ja?
    No naprawdę nie wiem.
    :))
    Dnia 2022-11-07 o godz. 18:09 ~Azatem napisał(a):
    > Że Ty jesteś to się domyśliłem po dzisiejszym dniu, ale że ja?
    > No naprawdę nie wiem.
    > :))

hihihi ... ja mam szklana kulę i z niej wróżę ..:) :)
  • Ściana nie do przejścia Autor: ~mały [85.221.158.*]
    I tak duchu - azatem długo się ukrywaliście
    teraz już wszystko jasne;)))
    Jesteście GRUBASY I BASTA;)))
  • Re: Ściana nie do przejścia Autor: ghost_man [95.160.158.*]
    Dnia 2022-11-07 o godz. 19:08 ~mały napisał(a):
    > I tak duchu - azatem długo się ukrywaliście
    > teraz już wszystko jasne;)))
    > Jesteście GRUBASY I BASTA;)))

dokładnie rządzimy na walorze zatrudniając sforę Bełkota kontraktowego :) :)

dobrze, że napisałem przy tej wypowiedzi " któregoś dnia "
    bo jak bym napisał " w poniedziałek " to pewnie wszyscy by mnie okrzyknęli manipulantem :) :)
  • Re: Ściana nie do przejścia Autor: ~Rozczarowany [193.242.142.*]
    Wyluzowany jak wpadłeś na to, że oni wszyscy razem: kontraktowy, robert, darek, luzik z jednej spóldzielni oraz ghost_man, matti, azatem z drugiej spółdzielni tak naprawdę to jedna wspólna grupa, która tu rządzi i dzieli. Nigdy bym na to nie wpadł, tak sprytnie to rozgrywają. Jedni drugich ciągle demaskują, a tak naprawdę to jest jeden GRUBY WIELONIK :))))
    Mnie to już nie interesuje, co tu się wyprawia. Tak jak pisałem, że dywidendy tu nie będzie i miałem rację! Więc dzisiejsze walne utwierdziło mnie w tym, że dobrze zrobiłem żegnając się z tą zmanipulowaną spółką!!!
  • Re: Ściana nie do przejścia Autor: ~Darek [83.26.8.*]
    Dnia 2022-11-03 o godz. 10:00 b-f napisał(a):
    > J/w

Jak tam wieloniku z spółdzielni prezia - ghost-men/b-f/azatem/matyti/anka/prezes.wyluzowany/er/ - twoje wypociny sciana 4 zł nie do przejścia ? buhahaha ucz się dziecko bo jak widać wiedzą to ty żadną nie grzeszysz :))) dziś zostało z ciebie kolejne mega pośmiewisko :)))
[x]
MONNARI 0,00% 6,00 2026-05-14 15:06:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.