Obrót i wzrosty duże. Jaka jest podstawa do takich wzrostów? Nie wiem czy wchodzić czy nie ? Czy to zagrywka spekuły czy prawdziwy początek wzrostów ? Jak myślicie? Przyznam że nie znam spółki wogóle. Poczytałem tylko że mają jakieś zakupione wierzytelności od FF Inkaso Na kwotę: 49 019 349,64 zł a kupili za 3 000 000,00 zł (2022-05-06) i 49 449 316,53 zł a kupili za 2 533 670,00 zł (2022-03-31) Jaki jest w każdym pakiecie z osobna procent wierzytelności przeterminowanych? Ktoś coś może wie ? Może jakieś możliwe scenariusze rozwoju sytuacji ? PS Nie plujcie jadem że tu pytam bo od tego jest forum żeby pytać !
Nie wiem jakie są procenty wierzytelności przeterminowanych. Myślę, że ten kto wie to albo kupuję albo podbija żeby sprzedać. Czes pokaże co z tego będzie. Za niedługo wyniki, może w nich pokażą, że mają sporą ściągalność.
Dnia 2022-11-02 o godz. 13:20 ~1sol napisał(a): > Pytanie do autora wątku > > Dlaczego zakładasz bzdurne wątki, dlaczego zakładasz te bzdurne wątki kiedy kurs urósł o paredziesiąt %, > > Dlaczego uaktywniasz się kiedy kurs zaczyna rosnąć a ty jak przygłup zostałes na perownie > > Czy powaznie myslisz ze nas ruszają te twoje wywody ? > > Po co byc zazdrosnym? Kup sobie akcje i nie ziej zazdrością jak typowy przegryw
Pytanie 1:> Dlaczego zakładasz bzdurne wątki, dlaczego zakładasz te bzdurne wątki kiedy kurs urósł o paredziesiąt %,
Dla mnie to nie jest bzdurny wątek: Najszybciej można się dowiedzieć czegokolwiek własnie na forum.
Pytanie 2:>Dlaczego uaktywniasz się kiedy kurs zaczyna rosnąć a ty jak przygłup zostałes na perownie > Jestem tu naprawdę pierwszy raz
Pytanie 3: > Po co byc zazdrosnym? Kup sobie akcje i nie ziej zazdrością jak typowy przegryw Nie jestem zazdrosny, to uczucie jest mi wręcz obce. Akcje kupiłem małą ilość zapobiegawczo.
W następny wątku kazałeś mi tam wyp.... Pytanie do Ciebie: Co jest z tobą dlaczego ziejesz nienawiścią? Nie można założyć wątku na forum? Do czego więc służy to forum jak nie do wymiany informacji i poglądów ?
Przypominam chamsko się zachowałeś ! Radzę spuścić powietrze i się uspokoić! Twój następny wątek administrator już usunął po moim zgłoszeniu !
Obrót jest spory i wzrosty są duże. jak jest podstawa to raczej nie stchórzę samemu wchodzić czy raczej do spóły ? prawdziwe to wszystko czy spisek spekuły? Jak drodzy myślicie tak w grubym ogóle? Przyznam, że nie znam tej spółki wogóle. czytałem friflołta inkaso i kwoty lecz węszę tu smrodek i jakieś kłopoty Ktoś coś może jeszcze pociągnie tu noskiem żebym w gówno nie wdepnął lecz miał zyski boskie
Dnia 2022-11-02 o godz. 14:23 ~ja napisał(a): > tak dla zabawy bo tój wierszyk się słabo rymował > > Obrót jest spory i wzrosty są duże. > jak jest podstawa to raczej nie stchórzę > samemu wchodzić czy raczej do spóły ? > prawdziwe to wszystko czy spisek spekuły? > Jak drodzy myślicie tak w grubym ogóle? > Przyznam, że nie znam tej spółki wogóle. > czytałem friflołta inkaso i kwoty > lecz węszę tu smrodek i jakieś kłopoty > Ktoś coś może jeszcze pociągnie tu noskiem > żebym w gówno nie wdepnął lecz miał zyski boskie >
Dnia 2022-11-02 o godz. 12:11 ~NumberOne napisał(a): >Poczytałem tylko że mają jakieś zakupione wierzytelności od FF Inkaso > Na kwotę: > 49 019 349,64 zł a kupili za 3 000 000,00 zł (2022-05-06) > i > 49 449 316,53 zł a kupili za 2 533 670,00 zł (2022-03-31) > Jaki jest w każdym pakiecie z osobna procent wierzytelności przeterminowanych?
a poczytałeś że FF inkaso to bankrut? te przedawnione śmieci i windykacyjny gnój były mielone przez parę lat - mielone i w efekcie zamiast hajsu to jest bankrut :) więc chyba sam rozumiesz. a ten drugi pakiet (bo ogłaszają że kupili łącznie 100 baniek) też niewiele lepszy. ale w bajki jeszcze trochę frajerów wierzy, nic ich afera z getbackiem nie nauczyła - tam kąkolewski nawijał że mają 29 miliardów :)
I po co się tak podniecasz przebierancu. Każdy chyba ma wgląd w raporty finansowe spółek. Każda informacja tutaj zwykle ma jeden cel, mieszać gównem aż ktoś popuści... Bananowe inwestory