Zastanawiam się czy tą zaliczkę mogą wypłacić w tym roku i jak by to miało wyglądać ??? Czy po prostu zaliczka będzie wypłacona w 2023 r. wraz z dywidendą ?? Jeśli w tym roku miałaby być wypłacona zaliczka to info powinno pojawić się w listopadzie.
Zarząd o wypłacie zaliczek musi poinformować przynajmniej cztery tygodnie przed rozpoczęciem wypłat !!! Czyli jeśli zaliczka w tym roku to informacja powinna pojawić się w listopadzie. Z tego co doczytałem to zaliczka może być wypłacona po zatwierdzeniu sprawozdania za bieżący rok podatkowy przed zatwierdzeniem sprawozdania finansowego z tego roku.
Janusz mówiłem Ci zmień dilera. Gdzie ja niby napisałem że nie ma mowy o zaliczce ? Zresztą nawet jak bym tak napisał to jakie by to miało znaczenie ?
Wiesz w sumie to fajnie że jesteś na forum, przynajmniej coś się tutaj dzieje
Ty serio jesteś tak ograniczony ?? Nigdzie nie pisałem że zaliczka będzie w listopadzie, ale tym bardziej nigdzie nie pisałem że zaliczki nie będzie wcale.
Zastanawiam się czy aż tak trollujesz czy serio jesteś TYM legendarnym Januszem od którego pochodzi to całe Januszowanie ...