Ja tutaj w investments wchodzę niedaleko i myślę do siebie że Vivid Games byłoby możliwie dobry wybór. W bliski przyszłość to może być realny hit. dzisiaj cena bardzo stabilna to dla mnie indykator że walor jest w twardych ręce.
The dollar jest bardzo silny. To ma bardzo dobre wpływy na gaming industry. Ja w Polsce pochodzenia moja rodzina i my zawsze Polska tu i Polska tam i nigdy się nie wstydzi naszego korzenia. Kiedyś Vivid będzie ma dobrą przyszłość i sumptuous prosperity
Nie mam pomysłu o jakim Marka ty mówisz do mnie. To musi być jakiś typ prowokacji. Kłamstwo ma krótkie ręce i ty wiesz to bardzo dobrze. Właśnie zatrzymaj to!
Zapraszam wszystkich kumatych na LTGAMES. Walor pokazał wczoraj siłę ponad 14% na północ. Tam będzie dywidenda. Bardzo fajnie się to wszystko zapowiada. Tutaj macie kiszonkę i dołowanko a koniec będzie jak na Ursusie.
Pozdrawiam inteligentnych inwestorów. Hejka!
Dobre popołudnie polacy!
Dzisiaj jest cena akcja bardzo stabilna. Ja rozpoznaję że to jest początek nowego biegu byka. Rudymentarnie wszystko wygląda dobrze! Ja będę kupować więcej w następne tygodnie do przyjścia. Ja muszę zmienić dolar do złoty i kupić więcej akcje bo wybiegamy z czasu
Precz, won stąd amerykański podżegaczu wojenny! Nie chcemy tu tych dolarów umoczonych w krwi niewinnych ludzi! Co ci zrobili ci niewinni ludzie z bliskiego wschodu?!
Witam ponowne!
Tutaj w Polsce jest prawdziwe boom prosperity, Polish dream. My tu wybudujemy bazy dla army i dla security ludzi i biznesy. Polacy to dobre ludzie i twardo pracujących i kto robi to się dorobi
Mój korzeń rodziny pochodzą z Mazur i zawsze język polski była mówione w niedziele w polskim kościele w Chicago. Zawsze pielęgnowano u nas ojczyste mowy. Wróci do Polski kiedyś może dla patriotyzm i ludzki godności. Przepraszam za errory ale jestem ekscytujem